Incredibil! Asta făcea Jay-Z înainte de a deveni cunoscut!

De Oana Savin, pe
Jay-Z nu a avut parte de o copilărie ușoară și a dus o viață grea până ce a reușit să se lanseze în muzică și până să se căsătorească cu Beyonce.

După ce tatăl său i-a părăsit, Jay-Z a început să vândă droguri și cocaină pentru a-și ajuta mama să plătească facturile la gaz și lumină.

De abia mai târziu am realizat ce efecte au asupra comunității. Am început să privesc comunitatea ca pe un întreg, dar nu la început. Mă gândeam la supraviețuire. Mă gândeam cum să îmi îmbunătățesc situația. Mă gândeam să îmi cumpăr haine”, a declarat artistul pentru Vanity Fair.

El a afirmat că a învățat câteva lucruri din aceste „afaceri” care l-au ajutat pe parcurs.

Citește și: Ethan Hawke despre divorțul de Uma Thurman: „Viața mea s-a destrămat”

Ca să fii într-o afacere cu droguri trebuie să știi cât poți cheltui. (…) La un moment dat trebuie să ai o strategie de ieșire deoarece fereastra ta este foarte mică; ori vei ajunge la închisoare, ori vei muri”, a explicat Jay-Z.

Vorbind despre copilăria sa, cântărețul a afirmat că au făcut tot ce s-a putut pentru a reuși în viață.

Aveam o situație dificilă, dar mama s-a descurcat. Câteodată plăteam factura la curent, câteodată pe cea la telefon, altă dată ni se tăia gazul. Nu muream de foame, am fost OK din acest punct de vedere. Dar erau lucruri de care nu voiai să îți fie rușine când mergeai la școală; nu voiai să ai teniși murdari sau să porți zilnic aceleași haine”, a mai spus el.

Jay-Z a precizat că a vândut droguri, însă nu a consumat niciodată.

Întrebat dacă s-a simțit vinovat că a contribuit la această „epidemie”, el a răspuns: „Doar foarte târziu, când am realizat ce efecte are asupra comunității”.

Citește și: Cindy Crawford a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de Richard Gere

Jay-Z, pe numele său adevărat Shawn Corey Knowles-Carter, este un rapper, producător de discuri, antreprenor și ocazional actor american. El este recunoscut pe plan internațional pentru colaborările sale consacrate.

Este unul dintre cei mai de succes antreprenori și artiști hip-hop din America. În 2012, Forbes a estimat averea netă a lui Carter la 500 de milioane de dolari americani. Cântărețul a vândut aproximativ 50 de milioane de albume în întreaga lume și a primit paisprezece premii Grammy pentru activitatea sa muzicală și numeroase alte nominalizări.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter