Ilie Năstase vrea să devină tată la 73 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 05 iunie 2019, 12:52
Ilie Năstase își dorește să devină tată din nou, de această dată alături de partenera sa de viață, Ioana Simion, cu care s-a căsătorit civil în urmă cu două luni. Fostul mare jucător de tenis al României va împlini 73 de ani pe data de 19 iulie 2019.

Ilie Năstase și Ioana Simion se pregătesc de nuntă în această vară și, se pare, au planuri mari împreună. Ilie Năstase a declarat că-și dorește să aibă copii cu partenera sa de viață: „Suntem de un an de zile aproape împreună. Ne simțim bine. Poate vom avea timp acuma și de o fetiță ceva, de un băiețel. Soția mea mi-a promis că dacă e fetiță o vom face jucătoare de tenis. Mi-a promis asta. Tocmai vorbeam zilele trecute că nu înțelege cum niciunul dintre copiii mei nu-și joacă tenis. Și a spus că dacă noi o să avem un copil ea îi pune racheta de la șase luni în mână. Mă simt bine cu noua mea soție, mergem să ne plimbăm, mergem mai des la mare…

Ilie Nastase si Ioana Simion se casatoresc 1

Încă nu am plecat în luna de miere. Să facem nunta întâi șiu după aceea. N-am făcut invitațiile pentru nuntă, nici nu o să fac. facem la mare, în costumație mai lejeră. Toți prietenii mei sunt îndrăgostiți de ea și o admiră foarte mult și asta îmi dă mie foarte multă încredere și liniște. A fost dragoste la prima vedere. Este o lady. Îmi dă liniște. Stăm foarte mult împreună și discutăm despre orice”. – a declarat Ilie Năstase în emisiunea Vorbește lumea de la Pro Tv.

Ilie Nastase si Ioana Simion

Ilie Năstase a fost însurat de patru ori. Dacă pe ultimele două soții le cunoaștem, Amalia Năstase și Brigitte Sfăt, de care a divorțat în toamna anului trecut, primele două soții ale tenismanului nu au fost românce. Este vorba Dominique Grazia, un manechin din Belgia alături de care a devenit tată întâia oară, și de Adelaide Alexandra King, o actriță americană împreună cu care a înfiat doi copii care au rămas în grija mamei. La rândul său, Ioana Filimon este și ea divorțată, însă nu se cunosc prea multe detalii despre viața sa, nefiind o persoană publică.

Sursă foto: Arhivă, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter