Îl mai ții minte pe Domnul Problemă? Cum arată și cu ce se ocupă azi Bogdan Tașcău

De Unica.ro, pe
La mijlocul anilor '90, muzica dance se auzea peste tot în România. Și, pentru că majoritatea melodiilor aparțineau diverselor formații, de fete sau de băieți, a fost momentul perfect pentru ca artiștii solo să iasă în evidență. Printre ei, Bogdan Tașcău, cunoscut publicului sub numele de scenă Domnul Problemă.

Cu hituri precum „Senorita (Beau, beau)” sau „NUda”, Domnul Problemă a devenit rapid unul dintre reprezentații de seamă ai curentului dance. Melodiile lui se auzeau la radio, videoclipurile în care apărea înconjurat de fete frumoase rulau des pe TV, iar concertele se țineau lanț.

Domnul Problema, in clipul piesei Senorita

Domnul Problemă, în videoclipul piesei „Senorita (Beau, beau)”

Au fost mai mulți ani de faimă, apoi, pe măsură ce dance-ul a început să dispară din preferințele publicului larg, și Domnul Problemă a dispărut încet, încet din peisajul artistic.

Coperta albumului Cadou special, de Dl Problema

Domnul Problemă, pe coperta albumului „Cadou special”

Cum arată acum Domnul Problemă și cu ce se ocupă la aproape 20 de ani de când a devenit celebru

Bogdan Tașcău, sau Domnul Problemă, și-a continuat cariera muzicală și continuă să facă muzică și azi, la aproape 20 de ani de când a devenit celebru. În încercarea de a-și găsi o nouă identitate, el și-a luat la un moment dat un alt nume de scenă – Mister M – și a făcut parte din trupa Todomondo, alături de care a participat în 2007 la Eurovision. Grupul nu a avut însă prea mare succes, pentru că s-a clasat pe locul 13, iar publicul nu a mai auzit de ei după acest moment.

Câțiva ani mai târziu, în 2010, Bogdan Tașcău a creat alături de un prieten grupul dance FreeDeejays, dar nici de această dată el nu a reușit să atingă succesul pe care l-a avut în anii ’90. Poate tocmai de aceea el încă se recomandă – cel puțin pe rețelele de socializare – Domnul Problemă.

Azi, Domnul Problemă a împlinit 40 de ani și nu mai arată deloc ca în perioada lui de glorie. S-a îngrășat, s-a tuns scurt, a renunțat și la șuvițele blonde și pare cu totul o altă persoană…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter