Hillary Clinton, printre producătorii unui serial despre lupta femeilor pentru dreptul la vot

De Oana Savin, pe
Fosta primă doamnă a Americii, Hillary Clinton, va deveni producător TV, aceasta urmând să colaboreze cu regizorul Steven Spielberg pentru adaptarea pentru micul ecran a unei cărți despre lupta femeilor pentru dreptul la vot.

Sunt încântată să-mi unesc forţele cu Steven Spielberg pentru a adapta cartea lui @ efweiss5 ‘The Woman’s Hour’ pentru TV”, a scris Clinton pe Twitter, făcând referire la autoarea Elaine Weiss.

Este vorba despre femeile care au luptat pentru sufragiu cu aproape 100 de ani în urmă. Sunt încântată să ofer o mână de ajutor pentru ca poveştile lor să fie spuse”, a subliniat ea.

Amblin Television, ce a fost co-fondată de Steven Spielberg, a indicat că Hillary va fi unul dintre cei patru producători executivi ai serialului ce va fi produs pentru un canal de cablu sau o platformă de streaming.

Potrivit Hollywood Reporter, soția lui Bill Clinton va fi implicată direct în producerea serialului, inclusiv în alegerea distribuției.

Acest proiect va marca debutul fostului candidat la președinția Statelor Unite ca producător de televiziune.

„The Woman’s Hour: The Great Fight to Win the Vote” spune povestea lungii cruciade a femeilor americane pentru a obține dreptul la vot, acțiunea petrecându-se în anii 1920. Cartea a fost publicată în luna martie a acestui an.

Citește și: Actrița Mary Carlisle a încetat din viață la vârsta de 104 ani

Citește și: Madonna a dezvăluit motivul pentru care s-a mutat în Portugalia

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter