Manichiura în alb şi negru, în tendinţe la Hollywood

De Unica.ro, pe

Combinaţia de alb şi negru va fi la modă în sezonul rece, atât pe haine, cât şi pe unghii. Dar vedetele poartă deja de ceva timp acest tip de manichiură. Iată câteva exemple!
Chiar dacă se poartă încă manichiura în culori pastelate sau neon, vedetele au apărut pe covorul roşu sau pe stradă şi cu unghii în combinaţie de alb şi negru. Odată cu venirea toamnei, alăturarea celor două culori va căpăta tot mai mult teren şi va deveni un must pentru cele pasionate de manichiură.
Vedetele o poartă de ceva timp deja, aşa că avem de unde să ne inspirăm. E drept că îţi trebuie o mână sigură sau o manichiuristă pricepută pentru a avea aceste modele pe unghii, dar merită toate eforturile.
Ne place manichiura jucăuşă purtată de Olivia Munn (foto sus), care a „accesorizat” o rochie roz cu unghii în alb şi negru. Manichiura neagră cu buline albe este foarte feminină şi originală şi nici nu e greu de făcut.
Rita Ora poartă ceva mai complicat puţin, o combinaţie de „tabşă de şah” şi dungi, totul, evident, în alb şi negru…
manichiura alb negru
… în timp ce Gwen Stefani s-a mulţumit cu pătrăţelele.
manichiura alb negru
Roşcata Bella Thorne a avut o manichiură şi mai complicată, fiecare unghie imitând un mic frac. Pe una din unghii a aplicat şi un papion roz, o completare haioasă a design-ului.
manichiura alb negru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter