Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii

De Unica.ro, pe
Gossip Girl, serialul fenomen care a cucerit adolescenții din întreaga lume între anii 2007 și 2012, se întoarce! 

HBO Max, viitoarea platformă de streaming a WarnerMedia, a anunțat, conform Reuters, că spinoff-ul va începe la 7 ani după ce acțiunea seriei s-a încheiat. Cu toate că nu se știe exact cine sunt actorii care vor juca în noua serie, fanii fac presiuni pentru a-i aduce înapoi și pe cei care au făcut celebru acest serial – Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgely sau Chace Crawford.

Gossip Girl revine pentru a arăta tuturor cât de mult s-a schimbat social media în ultimul deceniu

Potrivit Reuters, HBO Max a comandat 10 episoade a câte o oră, iar acțiunea va reflecta ceea ce s-a întâmplat în prima serie, însă va fi vorba de o altă școală privată și de o altă generație de tineri. Noul serial dorește să arate cât de mult s-a schimbat social media și cât de mult a evoluat peisajul social al New York-ului în ultimul deceniu.

Seria originală Gossip Girl a avut șase sezoane și a ajuns rapid un fenomen. Serialul a primit de-a lungul anilor o mulțime de premii, fiind considerat unul dintre cele mai populare seriale din toate timpurile.

Acțiunea seriei originale Gossip Girl urmărea un grup de tineri privilegiați din New York și dramele lor adolescentine. Toate acestea erau povestite pe un blog de „Gossip Girl”, personaj neidentificat în serial, vocea fiind a actriței Kristen Bell.

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter