Ce gest frumos! Vezi ce au făcut Nina Dobrev şi Ian Somerhalder!

De Erika Chivu, pe

Nina Dobrev şi iubitul ei, Ian Somerhalder au făcut fericită o admiratoare bolnavă. Vezi pozele!
Chiar dacă sunt bogaţi şi faimoşi, Nina Dobrev şi Ian Somerhalder, nu îi uită pe fanii lor, mai ales când aceştia au cea mai mare nevoie de o bucurie.
După ce au aflat că adolescenta Kayla Baker este cel mai mare fan al lor, cei doi actori din „Vampire Diaries” au decis să o viziteze la spitalul pentru copii din Toronto, acolo unde aceasta aşteaptă un transplant dublu de plămâni.
Modă: 6 ţinute trendy purtate de Nina Dobrev. Încearcă şi tu!
Încă de săptămâna trecută, Nina şi Ian au postat pe reţelele de socializare un clip video prin care îi transmiteau fetei să nu-şi facă planuri pentru ziua de sâmbătă. Ei au mers la spital unde au stat de vorbă cu ea, au făcut poze şi s-au distrat de parcă se cunoşteau de când lumea.
Cel mai sexy vampir: Ian Somerhalder, hot pe covorul roşu
Acest gest nu îi uimeşte pe fanii lui ian Somerhalder, care se implică de mult timp în acţiuni caritabile de tot felul. El a pus bazele fundaţiei umanitare „Ian Somerhalder”, lansată în 2010. La aniversarea lui din acel an, el le-a cerut prietenilor şi fanilor ca în loc să-i cumpere cadouri, să doneze bani în conturile fundaţiei.
Nina Dobrev se implică şi ea în astfel de acţiuni, chiar dacă nu are la fel de multă experienţă. În 2011 a strâns fonduri pentru fundaţia „Free the Children”.
nina dobrev si ian somerhalder
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter