Nina Dobrev, rochie Maria Lucia Hohan în „The Vampire Diaries”

De Unica.ro, pe

Rochiile româncei Maria Lucia Hohan au ajuns de ceva timp pe covorul roşu de la Hollywood, iar acum ajung şi pe micile ecrane ale americanilor. Uite ce creaţie poartă Nina Dobrev.
Echipa serialului „The Vampire Diaries” a dat publicităţii o imagine din campania de promovare a noului sezon. În pozele şi clipurile care promovează sezonul al cincilea din serialul cu vampiri, Nina Dobrev are o apariţie superbă într-o rochie neagră creată de românca Maria Lucia Hohan, care a cucerit Hollywood-ul cu ţinutele ei rafinate, elegante şi senzuale.
Rochia purtată de Nina Dobrev se numeşte Fareeda şi costă 2660 de lei pe mlh-shop.com. Este o creaţie superbă cu un corset sexy şi franjuri lungi care lasă la vedere picioarele.
rochie maria lucia hohan
Nina intră astfel în „clubul” vedetelor de la Hollywood care au purtat creaţii MLH şi cu siguranţă o vom vedea în ele şi pe covorul roşu pentru că îi vin minunat. Vanessa Hudgens, Jennifer Lopez, Katherine Heigl, Carrie Underwood, Nikki Reed, Jenna Dewan sunt doar câteva dintre vedetele care au mai purtat rochii create de designerul român.
nina dobrev
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter