5 coafuri „cuminţi” pentru Crăciun inspirate de Nina Dobrev

De Erika Chivu, pe Ultimul update Luni, 17 decembrie 2018, 13:59

De Crăciun te întâlneşti cu o mulţime de rude sau poate chiar cu familia „lui”. Vrei să arăţi bine, dar să-ţi păstrezi un look cuminte, de fată ingenuă. Nina Dobrev este modelul perfect când îţi alegi coafurile.
Cu o figură ingenuă şi un look natural, Nina Dobrev pare genul de fată pe care orice bărbat ar vrea să o prezinte mamei lui. Dacă, de Crăciunul acesta, mergi la familia iubitului sau pur şi simplu stai mult cu rudele tale, trebuie să copiezi coafurile ei „cuminţi”. Iată care sunt cele mai frumoase şi mai simple de realizat.

Coada neglijentă

Îţi ia doar câteva minute să-ţi prinzi o coadă înaltă şi să scoţi câteva şuviţe pentru un look aparent neglijent. Este una din coafurile preferate ale Ninei Dobrev, iar nouă ne place la nebunie cum îi stă! Are un look prietenos, simplu, vesel şi… uşor de imitat.
5 coafuri "cuminţi" pentru Crăciun inspirate de Nina Dobrev

Coada „perfectă”

Dacă ai un păr drept şi fin, care ar fi greu de aranjat ca în pozele de mai sus, fă-ţi o coadă dreaptă şi înaltă. Nu uita să maschezi elasticul cu o şuviţă de păr şi să aplici puţin gel sau fixativ ca să nu te trezeşti tocmai acum cu fire rebele şi electrizate.
Cu această coafură pari o fată simplă, „de treabă”, dar mai elegantă şi rafinată.
5 coafuri "cuminţi" pentru Crăciun inspirate de Nina Dobrev

Cocul de balerină

Un coc simplu, în creştetul capului îţi dă un look delicat şi copilăros, mai ales dacă ai trăsături frumoase ca ale Ninei. Nu contează foarte mult cât de bine arată cocul în sine. Important este să fie bine prins, ca să nu-ţi dea bătăi de cap şi să netezeşti bine părul ca să nu apară fire rebele.
5 coafuri "cuminţi" pentru Crăciun inspirate de Nina Dobrev

Buclele lejere

Dacă ai un păr lung şi uşor ondulat, nu mai trebuie decât să foloseşti puţină spumă ca să defineşti un pic buclele. Altfel, ai nevoie de un ondulator pentru a crea câteva bucle lejere, ample pe care le vei lăsa să cadă libere pe umeri cu o cărare pe mijloc.
5 coafuri "cuminţi" pentru Crăciun inspirate de Nina Dobrev

Cocul neglijent

O altă coafură pe care o faci singură în maxim cinci minute. Prinde un coc lejer şi jos, apoi scoate câteva şuviţe – dacă sunt şi ondulate, cu atât mai bine. Nina a purtat de mai multe ori această coafură care îi dă un aer de fată cuminte, dar uşor dezordonată şi amuzantă.
5 coafuri "cuminţi" pentru Crăciun inspirate de Nina Dobrev

Vezi si: Idei de cadouri: 8 calendare de advent pentru acest Crăciun 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter