Fundația ”Ion Țiriac” își manifestă dorința de implicare în lupta împotriva coronavirus

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 20 martie 2020, 15:27
Fundația ”Ion Țiriac” se implică în lupta pentru coronavirus și își dorește să doneze bani pentru achiziționarea celor necesare în spitale.

Fundația ”Ion Țiriac” este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală care contribuie la dezvoltarea sportului și încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor și tinerilor din România, însă în acest moment de colaps, în care România se luptă cu epidemia de coronavirus, atenția va fi îndreptată către ajutorarea spitalelor și medicilor. Ion Țiriac Jr a făcut un prim anunț în acest sens pe contul său de Instagram:

”Ca de fiecare dată, Fundația Țiriac a anunțat autoritățile disponibilitatea sa de a ajuta cu orice este nevoie în această perioadă pentru a stopa acest virus și a trata compatrioții noștri. #împreună suntem de neoprit”, – a fost mesajul postat de Țiriac Jr.

Citește și –  Dan Negru, despre pandemia de coronavirus: ”Este un reset ecologic”

De asemenea, și Gigi Becali a donat 100.000 de euro pentru Spitalul Matei Bals, dar și Simona Halep a sprijinit lupta împotriva coronavirus prin donații. Dintre artiști, până în acest moment Andra a fost prima care a a nunțat că donează 20.000 pentru Spitalul Matei Balș. Andreea Marin, prin Fundația ”Prețuiește Viața” s-a implicat, dar și Melania Medeleanu, prin Fundația ”Zi de Bine”.

Citește și  Paula Chirilă, fostă asistentă medicală, mesaj despre coronavirus: “Nu vrem să ajungem ca în China sau în Italia să numărăm morții“

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter