Cea mai mare frică a Mihaelei Rădulescu: „Mi-e foarte teamă de…”

Mihaela Rădulescu e în pragul unui nou început: o emisiune de divertisment la o televiziune de ştiri. Totuşi, nu asta o sperie cel mai tare pe vedetă!
Ai fost ani de zile o regina a divertismentului în televiziune. Acum incepi o emisiune la un canal de stiri. Nu-i riscant? Nu-i complicat?
Riscul de a nu face ratingul cu care eram obişnuită e asumat, nimeni nu poate face minuni la o staţie care şi-a obişnuit telespectatorii doar cu ştiri. E o acţiune complicată, ce-i drept, dar cu atât mai incitantă pentru mine. La o staţie mare, oricine face rating, dar puţini sunt cei care fac lucruri de calitate.  Vreau sa fac o emisiune de divertisment autentic, cu dialoguri de bun-simţ şi invitaţi cu farmec, cu premiispectaculoase şi poveşti despre o Românie frumoasă, vie, zâmbitoare.
Cam cât de mult ori puţin te uiţi la Realitatea TV, noul tău loc de munca, într-o zi?
Destul de mult, în ultimele luni, de când mi s-a facut propunerea de a colabora cu Realitatea. Îmi plac profesioniştii de televiziune şi Realitatea stă foarte bine la acest capitol.

Ce te „mână în lupta” asta? Ce vrei să le spui, să le transmiti oamenilor?
N-am niciun mesaj personal de transmis. Pur si simplu, nu am putut refuza o invitaţie care suna mai interesant decat toate cele pe care le-am tot primit, de cand am plecat din România.  În toată lumea, televiziunile de ştiri au făcut loc divertismentului, realizând că publicul are nevoie nu numai de informaţie, ci şi de distracţie, de relaxare. Asta e alegerea mea şi singura promisiune pe care o fac e doar despre standardul de calitate şi profesionalism cu care mi-am obisnuit atâţia ani publicul. N-am de gând să intaresc rândurile celor care fac audienţă din scandaluri, vulgaritate şi derizoriu, ţin morţiş să fac ceva în care cred total, mai ales din respect pentru publicul meu.

Citeşte continuarea interviului pe Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter