Lisa Marie Presley a slăbit 30 de kilograme. Vezi cum!

De Geo Berciu, pe

Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis Presley şi a Priscillei, a demonstrat că are o voinţă de fier, reuşind să slăbească peste 30 de kilogarme.

După ce s-a îngrăşat 30 de kilograme şi a devenit de nerecunoscut, Lisa Marie Presley şi-a pus ambiţia la încercare şi a reuşit să ajungă la greutatea ideală. Chiar ea mărturiseşte că ceea ce a pus-o pe gânduri este moştenirea genetică. Fosta soţie a lui Michael Jackson este mândră de faptul că a ajuns să slăbească 30 de kilograme şi să aibă acum 58 de kilograme, la fel ca la 16 ani, în condiţiile în care are 46 de ani şi patru copii.
Lisa Marie Presley a slăbit 30 de kilograme. Vezi cum!

„Provin dintr-o familie cu gene mixte. Tatăl meu şi familia lui au avut un trai complet nesănătos şi au murit înainte de vreme, în timp ce toate rudele din partea mamei sunt la polul opus. Când mi-am dat seama că o să calc pe urmele tatălui meu m-am ambiţionat şi mi-am propus să-mi schimb radical stilul de viaţa. Am slăbit şi am acum aceeaşi greutate ca la 16 ani”, a mărturisit Lisa Marie Presley într-un recent interviu.
Lisa Marie Presley a slăbit 30 de kilograme. Vezi cum!

Reţeta slăbirii ei spectaculoase a fost dezvăluit în accelaşi interviu. „Mănânc corect şi organic. Mănânc mereu jumătate din porţia de mâncare, mai ales atunci când sunt servită cu preparate ce conţin carbohidraţi”, a spus Lisa. De asemenea, vedeta a povestit că din meniul ei nu lipsesc legumele, carnea de pui, peștele, nucile, fructele, laptele de migdale și sucurile proaspăt făcute, iar mişcarea ocupă un loc important, cel puţin 30 de minute fiind alocate zilnic sportului.
Lisa Marie Presley a slăbit 30 de kilograme. Vezi cum!

Ea a mai încercat să slăbească şi în urmă cu trei ani, însă atunci, după ce a dat jos 20 de kilograme în 5 luni, prietenii s-au îngrijorat crezând că este vorba despre o boală gravă, iar alţii că a ţinut un regim draconic la Biserica Scientologică din Los Angeles.
Fiica lui Elvis Presley a avut o viaţăsentimentala destul de agitată. Ea a fost căsătorită 20 de luni cu Michael Jackson, formând una din cele mai controversate perechi ale momentului. Mai târziu, s-a căsătorit cu actorul Nicolas Cage, de care a divorţat dupa trei luni. Atunci a circulat un zvon potrivit căruia cauza despărţirii ar fi fost fanatismul lui Cage faţă de tatăl ei. Acum Lisa Marie e soţia unui producător muzical.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter