Cine este fratele faimos al lui Chef Bontea

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 03 martie 2020, 14:36

Pe Sorin Bontea îl știm din emisiunile „Masterchef”, „Chefi la Cuțite” și „Asia Express”. Dar puțini sunt cei care știu că celebrul bucătar are un frate mai mare, Daniel, faimos în lumea sporturilor.

Daniel Bontea, zis Sandi, are 59 de ani și este campion național la snooker și comentator sportiv la Eurosport. Daniel este unul dintre cei mai buni jucători de snooker din România, fiind primul sportiv care, în urmă cu 16 ani, în 2004, a participat la un concurs internațional, la Chellenge Tour Qualifiers, în Volkermarkt, Austria. Cel mai bun rezultat internațional l-a obținut în 2006, la C.E. Masters, unde a ajuns pe locul 9.

În 2011, Daniel Bontea a devenit campion national la snooker, performanță care s-a repetat un an mai târziu, în 2012, când a primit și distincția de Maestru al sportului. Fratele mai mare al lui Chef Sorin este renumit ca și comentator sportiv de snooker, la Eurosport, unde face de ani buni de zile pereche cu Marius Ancuța, fostul soț al Ralucăi Moianu, potrivit wowbiz.ro.

Citește și Cum arată familia lui chef Sorin Bontea

Pe lângă snooker, Daniel mai are o mare pasiune, pescuitul. Daniel și fratele său mai mic, Chef Sorin (49 de ani), obișnuiesc să meargă împreună la pescuit, ori de câte ori au ocazia.

Chef Sorin Bontea este căsătorit de 25 de ani și are doi copii, o fată în vârstă de 16 ani, Miruna și un băiat de 23 de ani, Iulian.

surse foto – facebook.com, captura youtube.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter