Florin Zamfirescu, despre căsniciile sale: „Eu nu m-am uitat la calități, la potriveală, am vrut să arate bine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 02 septembrie 2022, 20:21

Florin Zamfirescu are la activ trei căsnicii eșuate, iar de aproximativ 11 ani trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Daciana Toma. Într-un interviu recent, actorul a vorbit despre cele patru mariaje ale sale.

Florin Zamfirescu, în vârstă de 73 de ani, a dezvăluit într-un interviu pentru Fanatik motivul pentru care a divorțat de trei ori, dar și cum a ajuns să se căsătorească a patra oară.

Cu prima soție, mama fiului său, actorul și regizorul Vlad Zamfirescu, a avut un mariaj destul de scurt, care s-a încheiat când actorul avea 25 de ani. Ulterior, acesta s-a căsătorit cu Valeria Sitaru, care i-a dăruit o fată, pe Ștefana Samfira. S-au despărțit însă după 12 ani. A urmat mariajul cu actrița Cătălina Mustață, care a durat mai bine de 20 de ani, până în 2012. De mai bine de zece ani, Florin Zamfirescu trăiște o frumoasă poveste de dragoste cu Daciana Toma, de profesie doctor.

Motivul pentru care Florin Zamfirescu s-a căsătorit de patru ori

Actorul a povestit care a fost motivul pentru care s-a căsătorit de patru ori, dar și de ce a ajuns la divorț de trei ori.

Eu nu am putut, în viața mea, să mă gospodăresc singur. M-am dus la Tg Mureș, acolo m-am însurat și l-am făcut pe Vlad. Apoi am divorțat de Rodica. Eu nu știu să calc o cămașă, să pornesc mașina de spălat rufe. În afară de cartofi la tigaie și ouă prăjite nu fac. Nu mai suport restaurantele și mâncarea de acolo din cauza turneelor.

De trei am făcut greșeli, dar nu le bârfesc, în afară de Cătălina Mustață am rămas prieten cu toate. Apoi Rodica a murit, cu Valeria Sitaru mă văd în continuare. Eu m-am amăgit cu căsătoria ca maimuța care alege mărgica cea mai colorată. Eu nu m-am uitat la calități, la potriveală, am vrut să arate bine, așa că am avut niște neveste superbe, abia apoi mi-am dat seama că nu sunt cum trebuie pentru mine, a spus Florin Zamfirescu.

Despre Daciana, actorul spune că este „șansa și norocul vieții”.

Cu Daciana am avut noroc. Mereu îi spun de ce nu ne-am întâlnit cu 20 de ani mai devreme. Și ea zice „pentru că atunci nu m-ai fi iubit”. Daciana este șansa și norocul vieții mele și al copiilor, îi iubește enorm și pe ei și pe nepoți, a mai dezvăluit el.

Citește și: Cum și-a recuperat Oana Lis verigheta dată la amanet. „Magia există…”

Narcisa Suciu, noi detalii despre starea de sănătate, după ce a fost operată de urgență

Lora, prima reacție după ce s-a speculat că ea și Ionuț Ghenu s-au despărțit

Anca Dumitra s-a logodit? „Cam asta ar însemna”

Florin Zamfirescu, despre divorțul de Cătălina Mustață

Florin Zamfirescu a mărturisit că cele mai groaznice momente din viața sa au fost divorțurile. Mai ales cel de Cătălin Mustață.

Divorțurile au fost cele mai urâte. Ăsta ultimul, de Cătălina. Ea are o hibă și am decis să divorțăm, a fost mai mult o înțelegere. Lumea credea că și-a găsit pe cineva, dar n-a fost așa. Acum e măritată cu fostul ei diriginte din liceu, care trăiește în America. El nu poate veni acasă în timpul anului, deci sunt căsătoriți la distanță. Ea nu este încă pensionară, el nu vrea să plece din America.

Locuim gard în gard, dar n-am mai văzut-o de 9 luni. Am susținut-o mereu, a jucat în telenovele datorită mie, s-a ridicat și a fost fericită până când a zis gata, nu mai am nevoie de sprijin. Și de 10 ani a dispărut brusc de peste tot, nu mai apare nicăieri, a mai spus actorul.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter