Florin Zamfirescu, atac acid la adresa lui George Burcea: Cine este acest „actor”. Ce roluri joacă?

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 decembrie 2020, 12:13

Schimb neașteptat de replici dure între actorul Florin Zamfirescu (71 ani) și mult mai tânărul său coleg de breaslă George Burcea (32 ani).

Totul s-a întâmplat în mediul online, în urmă cu câteva zile, când marele actor Florin Zamfirescu l-a luat peste picior pe Burcea, postând pe pagina sa de Facebook un mesaj acid: „Dragilor, cine este “actorul” George Burcea? Ce roluri a jucat în scurta-i carieră? Joacă prin paturi rol de Casanova? Am căutat pe internet şi nu am găsit niciun actor cu numele ăsta. De ce jigniţi această breasla? Nu mai aveţi nevoie de ea?”

Citeşte şi: Florin Zamfirescu, declarație neașteptată: „Aș vrea să mor la 90 de ani, împușcat de un soț gelos” 

George Burcea nu a rămas indiferent la aceste cuvinte și i-a răspuns lui Zamfirescu într-o manieră la fel de agresivă.

„Ziua bună, domnule profesor Florin Zamfirescu și sărbători cu sănătate, liniște si înțelepciune să aveți. Dacă nu mă anunța un coleg de postarea Dv, nu o vedeam nici în următorii 10 ani – când probabil avea să fie prea târziu pentru unii dintre noi, dar ghinionul Dv. s-a numit actorul Gigi și implicit eu, ,, actorul” George Burcea care, domnule profesor, a absolvit chiar la ai Dv. colegi de la IATC/ ATF/UNATC, în perioada în care Dv. vă pregăteați de o pensionare usoară, domnule. Să fiu mai exact, se întâmpla în 2015, stimabile, iar de atunci am făcut și eu ce am putut și să știți că sunt mândru de mine și chiar țin capul sus, nu ca alții de la institut care n-au știut decât să-l vandalizeze, iar mai apoi să-l abandoneze.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

Domnule profesor, am și filmat împreună la un moment dat, dar vă înteleg atât bătrânetea, cât și nepăsarea către colegi sau viitori colegi pe care i-ați antrenat chiar Dv, domnule. (…) Poate le transmiteți colegilor dv. ieșiți la pensie sau nu, dar care încă mănâncă banii statului din teatre, că ar fi timpul să se retragă în liniște la munte și să-i lase și pe amărâții ăștia tineri pe care Dv. i-ați antrenat, – „să mănâncă șî gurili” lor o pâine (sunt sigur că vocabularul îl știți de la telenovele). Domnule profesor, sunt o mulțime de actori trecuți de 50-60 de ani care au un spectacol în ultimii 10 ani și pe care îl joacă rar… că ori nu se vinde, ori au dublură, dar domnii încasează cascavalul la finalul lunii de la teatru. Și e cașcaval mult, domnule. Știu sigur că v-ați prins.

Citeşte şi: Viviana Sposub îi ține partea Andreei Bălan în divorțul cu George Burcea. Ce intenții are iubita actorului

Eu în 5 ani de activitate am mai multă treabă decât anumiti actori ,,mari” ai României care trândăvesc la teatre pe bani grei. Diferența? Ei joaca 1 dată pe an, dar încasează lunar, iar eu joc săptămânal și încasez ciuciu (deocamdată). Dar iubesc acest ciuciu de la teatru, căci eram conștient că nu de aici fac bani că să mă intrețin – Dv. puteți să mi ,,chonfhirmati cum merge treburili pe la teveu, locul cu cashhh. (…) Doresc să vă multumesc din inimă că în prag de sărbători ,,m-ați dus din nou” în facultate ca să resimt atitudinea urâcioasă, frustrarea, nemulțumirea și/sau nepăsarea profesorilor care au tupeul să predea de pe scaunele pe care au stat cândva ,,monștrii frumoși” ai teatrului și filmului românesc. ,, Sărbători în continuare”, domnule profesor 😜😘”, a scris Burcea în mesajul postat pe rețelele sociale.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter