Florin Călinescu, mesaj după moartea gimnastei Emma Neagu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 12 aprilie 2019, 16:54
Florin Călinescu a reacționat la aflarea veștii tragice a morții gimnastei Emma Neagu, cea care a cucerit o țară întreagă cu puterea și curajul demonstrate în emisiunea Românii au talent.

Florin Călinescu a fost foarte impresionat de prestația Emmei Neagu, fetița de 15 ani care a dansat în emisiunea Românii au talent având un picior amputat. Juratul și-a manifestat admirația încă de atunci: „Să văd un copil în fața mea cu astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire. Acest copil are o demnitate extrordinară”, – spunea Florin Călinescu după prestația pe scenă a Emmei Neagu.

Florin Călinescu, mesaj după moartea gimnastei Emma Neagu

Acum, vestea că Emma Neagu a pierdut lupta cu cancerul osos cu care fusese diagnosticată din 2017 l-a cutremurat, actorul postând un mesaj simplu, dar sugestiv pe contul de socializare: „Emma. Te rog să ne ierți!”, – a scris Florin Călinescu.

Emma Neagu a murit pe 7 aprilie la numai 15 ani, din cauza unui cancer osos foarte agresiv. Boala i-a fost diagnosticată în 2017, iar medicii i-au spus la momentul respectiv că îi pot salva piciorul. Însă, Emma a ales să-i fie amputat pentru a putea să danseze în continuare, deoarece, în caz contrar, ar fi trebuit să aibă o tijă de fier prin picior, aspect care, deși estetic, i-ar fi distrus visul de a dansa.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter