Florin Busuioc a suferit un infarct. Actorul a fost operat de urgență

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 07 noiembrie 2018, 16:13
Citește și:

Florin Busuioc a fost transportat în stare gravă la spital, după ce i s-a făcut rău la sfârșitul spectacolului pe care îl susținea la Craiova. Actorul a fost operat de urgență.

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, se afla la Craiova și imediat după ce s-a încheiat piesa de teatru Central Park, în care a jucat pe scena Filarmonicii Oltenia, i s-a făcut rău, conform Libertatea.ro.

Actorul a acuzat faptul că nu mai poate respira și a vrut să iasă la aer, dar s-a prăbușit pe un scaun. A fost nevoie de mai multe manevre de resuscitare pentru ca paramedicii să-l stabilize pe prezentatorul TV.

Florin Busuioc a suferit un infarct

Actorul a suferit un infarct și a fost transportat la Spitalului Județean, acolo unde a fost operat de urgență pentru a i se monta un stent. Intervenția chirurgicală efectuată de doi medici chirurgi s-a încheiat cu succes după o jumătate de oră. Momentan, Busu nu poate fi transportat la o unitate medicală din București și rămâne sub supravegherea echipei medicale de la Craiova.

Florin Busuioc, cel mai bun prezentator din Europa

Florin Busuioc a debutat în televiziune în 1996, cu emisiunea Dăruiești și câștigi, dar rubrica meteo pe care o prezintă în fiecare dimineață în cadrul Stirilor Pro Tv este cea care l-a consacrat. În 2010, a fost desemnat  de Societatea Europeană de Meteorologie „Cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa”.

Chiar dacă televiziunea i-a adus notorietate, Busu este și actor, acesta jucând de-a lungul timpului în mai multe piese de teatru, dar și în filme.

Florin Busuioc a fost căsătorit de două ori și are trei copii, un băiat, Florin Jr., și două fete, Natalie și Catinca.

Gest fără precedent al Reginei Elisabeta a II-a. Pe cine a invitat în reședința sa de Crăciun

Angelina Jolie și Brad Pitt, proces pentru custodia copiilor

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter