Cornelia Catangă și-a pierdut vederea? Care este starea generală de sănătate a cântăreței

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 17 iulie 2019, 12:00
Cornelia Catangă a fost internată de urgență zilele trecute în urma unui stop cardio-respirator, iar acum au ieșit la iveală noi informații despre starea de sănătate a cântăreței.

Cornelia Catangă, în vârstă de 61 de ani, ar fi suferit stopul cardio-respirator și ca urmare a unei diete pe care a ținut-o în ultima perioadă și în urma căreia a slăbit 27 de kilograme.

Conform unelor informații, cântăreața și-ar pierdut vederea, însă nu se știa dacă orbirea era temporară sau definitivă. Din fericire, acesta este doar un zvon. Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, a declarat că artista se simte mai bine și că vede bine. „Cornelia se simte mult mai bine. A apărut un zvon că ar fi orbit definitiv. Nu este adevărat. Nu a orbit definitiv. Şi-a mai revenit. A făcut un stop cardio-respirator şi i s-a pus un stent la inimă. Deocamdată, starea ei este bună. Ea vede şi cum vedea înainte”, a spus Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga însăși a dat declarații privind starea ei, ceea ce înseamnă că ea se simte mult mai bine: „Starea mea e foarte bună acum, sunt la terapie intensivă. Mulţumesc lui Dumnezeu, sunt în mediu de refacere. Duminică, m-am simţit foarte prost şi spre norocul meu am fost îngrijită foarte bine de medicii de aici, de la Floreasca”, ar fi declarat artista pentru Mediafax.

În toată această perioadă, soțul său, Aurel Pădureanu și fiul său, Alexandru, i-au fost aproape Corneliei Catanga.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter