Fetița lui Keo, probleme de sănătate: „Organismul ei…”

De Oana Savin, pe
Keo și Misty au trecut printr-o perioadă dificilă cu micuța Aria, care a făcut o enteroviroză și a avut nevoie de tratament. Însă fetița nu a răspuns la antibiotic, iar starea ei s-a complicat.

Misty a apelat la sfatul mămicilor de pe Instagram pentru a face față situației.

I-a cumpărat mami un cadou pentru cât de curajoasă a fost după analize, înțepături, tratamente… O nemernică de enteroviroză, febră, și tot tacâmul… după vreo nu știu câte zile de constipare și chin”, a scris soția lui Keo pe rețeaua de socializare.

 

View this post on Instagram

 

😻 @aryaviolette

A post shared by Alexandra Pavel Misty (@mistyismisty) on

Scapi de una dai de alta. Organismul ei acceptă cu greu antibioticul, îl varsă, ce să vă mai spun… e greu! Aștept mesaje cu încurajări de la mămicile care au trecut prin asta”, a mai scris Misty pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Love you more with every breath #Truly #Madly #Deeply @aryaviolette

A post shared by Alexandra Pavel Misty (@mistyismisty) on

Keo, declarații despre nașterea fetiței sale

Artistul a decis să se concentreze pe viața de familie, aparițiile sale în public fiind tot mai rare. Însă, în urmă cu puțin timp a făcut câteva declarații referitoare la nașterea fiicei sale.

Am fost acolo când s-a născut. Nu cred că există cuvinte, dacă nu trăiești chestia asta nu poți să-ți dai seama cât de emoționant e și ce căldură sufletească te curpinde. Sunt îndrăgostit până peste cap de ea, sunt înnebunit după fii-mea. Am avut această șansă enormă să o văd pe Aria în fiecare zi cum crește. Este genial. Ea vreau să fie ea fericită”, a spus Keo la Antena Stars în 2018.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter