Misty, despre cum a început relația ei cu Keo, pe vremea când el era cu Andreea Bălan: „Aveam 17 ani”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 20 noiembrie 2020, 16:35

Acum mulți ani, scandalul cu Andreea Bălan, Keo și Misty era pe prima pagină a tuturor ziarelor. Astăzi, Misty are o fetiță cu Keo și își amintește cu drag de perioada în care l-a cunoscut pe acesta.

Invitată la Antena Stars, Misty a povestit despre cum a înflorit relația dintre ea și Keo, pe vremea când artistul era într-o relație de mai mulți ani cu Andreea Bălan. S-a cunoscut cu Keo într-o emisiune, unde acesta cânta.

„Eram puștoaică, aveam 17 ani spre 18, iar la vremea aceea jucam într-un serial pentru un post de televiziune și eram invitată la o emisiune”, a povestit Misty la Antena Stars, după cum relatează Viva. „În acea emisiune era și Keo care cânta. Mai mult el pot să spun că a făcut primul pas, eu n-aș fi îndrăznit. Și la un moment dat a trimis toboșarul lui de la vremea aceea să-mi ceară numărul de telefon. Îl știam pe Keo, eram fană! Toată lumea îl știa. Toată lumea îl știa pe bărbatul misterios venit de la Geneva, eram îndrăgostită”.

La vremea aceea, Keo nu era singurul care se afla într-o relație – și Misty avea un iubit. Asta nu i-a oprit însă să facă schimb de numere de telefon și să înceapă să iasă la întâlniri.

„Am stat un pic și pe gânduri dacă să-i dau numărul sau nu”, a zis Misty. „Am ieșit, am luat masa în oraș și așa a început povestea! […] Cel mai mult m-a atras talentul lui muzical și pasiunea lui pentru muzică. Este singurul artist care are un univers al lui și numai al lui, propriu și aparte”.

Keo și Misty au acum o fetiță de doi ani, Arya, însă nu au apucat să facă lucrurile oficiale și să se căsătorească. Misty a recunoscut îns că și-ar dori să facă acest pas: „Nu, nu cred într-un act, însă ca orice femeie, mamă îmi doresc să fiu într-o zi si mireasă, soție. Noi ne consideram ca și căsătoriți și folosim apelativele soțul meu’, soția mea’, dar îmi doresc să îmbrac rochia albă, îmi doresc o ceremonie, o petrecere, îmi doresc poze, amintiri frumoase cu oamenii de suflet alături de noi. N-a fost deloc o prioritate așa, dar asta nu înseamnă că nu mi-ar plăcea”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter