EXCLUSIV: Ruxandra Bar: “Ador orice prăjitură sau tort ce conține multă ciocolată”

Ruxandra Bar arată mereu foarte bine și are o voce de invidiat, motiv pentru care i-a cucerit pe turci și asiatici, artista susținând o lungă serie de concerte în acea parte a lumii. Frumoasa artistă ne-a împărtășit mai multe lucruri într-un interviu exclusiv.
1. Dacă fericirea ar fi un fruct, care ar fi acela?
Pepenele roșu!! Îl ador!

2. Cum te alintă cei dragi?
Rux sau Ruxi Puxi și mai nou prietenii îmi zic Bar.

3. Când ai avut emoții ultima oară și de ce?
La ultimul concert din Turcia. Era un club destul de mare, și un public larg. Încă mai am emoții înaintea concertelora€¦. și nu vor dispărea prea curând. Dar eu zic că sunt emoții constructive.

4. Atunci când ești tristă, pe cine suni prima oară?
Pe mama mea, care este alături de mine necondiționat. Sau sun o prietenă bună să mă descarc.

5. Care este make up artistul tău favorit?
Ana Mironescu. Este o tipă foarte talentată, și o chem de fiecare dată să mă machieze pentru videoclipuri și ședințe foto. Știu că merg la sigur pe mâna ei!

6. Care este cea mai scumpă piesă vestimentară pe care o ai în șifonier?
O geacă de piele biker style, pe care am achiziționat-o recent. Acum, abia aștept să vină toamna să o port!

7. Cu ce vedetă internațională ți-ar plăcea să hoinărești prin magazine, la shopping?
Cu Lady Gaga! Sunt tare curioasă cum face ea shopping și în ce magazine merge.

8. Pantofi cu toc, teniși sau balerini?
Balerini în timpul zilei, și tocuri (neapărat foarte înalte, minim 12 cm) seara. Nu prea port tocuri cu jumătăți de măsură.

9. Când mergi la cumpărături, te mai uiți pe etichetă, la preț?
Dacă te referi la alimente, pe etichetă nu prea mă uit nicioadata, în general îmi cumpăr ce-mi place și am poftă. În schimb, la articole vestimentare, cosmetice și alte obiecte, verific de obicei prețul. Nu-mi doresc să ajung la casă și să-mi dau seama că mi-am depășit bugetul.
EXCLUSIV: Ruxandra Bar: “Ador orice prăjitură sau tort ce conține multă ciocolată”

10. Ce culori predomină în garderoba ta?
Garderoba mea e un mix de culori. Îmi place diversitatea. Pentru garderoba de primăvară-vară predomina album și culorile vii. Iar pentru cea de toamnă-iarnă, negrul și culorile pastelate.

11. Cărui star internațional ți-ar plăcea să-i iei un interviu?
Beyonce este un idol pentru mine, deci cu siguranță ei i-aș lua un interviu. Este un artist cu adevărat complet și sigur aș avea foarte multe de învățat din ce mi-ar spune.

12. Care este designerul tău preferat?
Maria Lucia Hohan! Creează niște rochii cu adevărat deosebite și feminine. Pentru clipul piesei a€œMy heart is bleeding”, am îmbrăcat o rochie turqois superbă creață de ea!

13. Dacă nu ai fi fost cântăreață, ce altă meserie te-ar fi atras?
Cea de make-up artist. Eu am făcut liceul de arte Nicolae Tonitza, și mi-ar fi plăcut să aplic în arta machiajului ce am învățat la orele de pictură.

14. Care sunt felurile tale preferate de mâncare și desert?
Uhhh, deci să ncepem cu desertul! Orice prăjitură sau tort ce conține muuultă, multă ciocolată îmi place.Şi mai îmi plac și baclavalele. Iar la capitolul mâncare sunt o gurmandă, aș încerca din toate câte puțin dacă s-ar putea. Dar fructele de mare și peștele sunt pe primul loc. Apoi urmează celebra bucătărie italienească. Ahh, și era să uit de bucătăria japoneză. Îmi place la nebunie sushi!

15. Cum de arăți atât de bine? Ai vreo dietă specială?
Din fericire am un metabolism foarte bun, care rar mi-a creeat probleme. Nu am ținut niciodată vreo dietă anume. Dar dacă simt că încep să pun pe mine un pic, reduc din alimentele problemă și renunț la fast-fooduri o perioadă.
Și aș vrea să dau și un sfat tuturor celor care țin diete minune sau care se nfometeaza: NU! E cel mai rău lucru pe care-l poți face pentru corpul tău și nu rezolvi nimic decât să-ți distrugi metabolismul.

Cel mai bine este să ai un regim de viață sanataos pe termen lung, cu mult sport, și să nu-ți interzici nimic, dar în același timp nici să nu exagerezi cu anumite alimente.
Echilibrul! Asta e cheia!

16. Consideri că ai un stil de viață sănătos?
Am un stil de viață destul de sănătos zic eu. Fac sport des și manac destul de sănătos, sau cel puțin încerc. Oricum orice abatere se compensează prin faptul că nu fumez și nu beau cafea.

17. Care este părerea ta despre tatuaje? Ți-ai face unul?
Îmi plac tatuajele, dar nu de orice fel. Să fie micuțe, finuțe, drăguțe. Până acum ceva timp susțineam că nu mi-aș face în tatuaj niciodataa€¦. dar de la o vreme, mă atrage idea. Și sunt o fire destul de imprevizibilă, deci cine știe….

18. De ce este Ruxandra Bar o femeie unică?
Pentru că fiecare femeie din lume este unică în felul ei. Și dacă dai la o parte imaginea mea de artistă, ai să descoperi o femeie normală, cu aceleași griji, dorințe și subiecte de discuție că oricare altă, dar totuși unică.

19. Ce transmiți cititorilor Unica?
Dragi cititori Unica, va mulțumesc că mă susțineți și sunteți alături de mine și sper să ținem legătura pe pagina mea oficială de facebook.
Vă îmbrățișez cu drag!
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter