Exclusiv! Olivia Steer despre cum să mănânci sănătos şi avantajele unui regim bazat pe produse organice!

De PR, pe

Olivia Steer este una dintre vedetele care militează activ pentru un stil de viaţă sănătos, pentru renunţarea la hrană artificială în favoarea celei bio despre care spune că este „sănătate curată”.
Recent, ADPM a stat de vorba cu Olivia Steer despre cât de uşor este să găseşti pe rafturile magazinelor aceste alimente naturale, dar şi despre beneficiile pe care o alimentaţie sănătoasă le aduce în viaţa de zi cu zi….

Cu o frumuseţe şi o delicateţe extrem de rare, Olivia Steer a încercat întotdeauna să împărtăşeasă publicului cele mai de preţ „secrete” ale strălucirii ei.

Promovează intens un stil de viaţă sănătos şi o alimentaţie bazată pe produse naturale. Încearcă pe cât posibil să le arate oamenilor că un astfel de mod de viaţă nu este deloc monoton, ci chiar „gustos” şi că beneficiile pe care le aduce atât asupra sănătăţii cât şi asupra frumuseţii nu sunt deloc de neglijat.

Dar oare cât este de uşor accesul la produsele bio şi care sunt criteriile pe care le putem diferenţia de cele artificiale? Ei bine, nimic mai simplu! Piaţa este un aliat de nădejde atunci când vine vorba despre achiziţionarea unor alimente sănătoase, iar atenţia şi instinctul sunt cele care te pot ajuta să alegi întotdeauna corect.

„Este foarte important să ne identificăm sursele de hrană sănătoasă pentru că ea exista, trebuie doar să o cauţi. Eu găsesc hrana sănătoasă în piaţa. Sunt o clientă fidelă a Pieţii Matache de unde îmi cumpăr fructe şi legume de la producători locali şi pe care le disting foarte clar ca fiind cât se poate de organice: după formă, după culoare, după gust, după cât de pârguite sunt la soare. Sunt nişte criterii care nu au cum să te înşele şi atunci când faci comparaţie cu acele produse de import sau prost crescute la noi în agricultura convenţională care sunt toate trase la boloboc, care sunt măsurate parcă cu centimetrul, care sunt egale, dubios de simetrice, care nu au gust, care sunt fade, care nu au miros… atunci îţi dai seama de diferenţă. Trebuie doar să cauţi!”, explică Olivia Steer.

Citeşte continuarea pe ADMP.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter