EXCLUSIV! În ce relație a rămas Melania Medeleanu cu Vlad Voiculescu după ce s-au despărțit

De Mădălina Manole, pe
Melania Medeleanu apare, în premieră, alături de băiețelul său pe coperta Revistei Unica, numărul iunie 2019, disponibilă la chioșcurile de ziare începând de astăzi, vineri, 24 mai 2019. 

Melenia Medeleanu, în vârstă de 41 de ani, ne-a oferit un interviu, în exclusivitate, în care ne povestește despre miracolul viața sa, nașterea băiețelului său, Radu Petru. Fosta prezentatoare de știri ne-a dezvăluit, de asemenea, și în ce relație se află cu politicianul și fostul Ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

EXCLUSIV! În ce relație a rămas Melania Medeleanu cu Vlad Voiculescu după ce s-au despărțit

 

Melania Medeleanu și Vlad Voiculescu s-au despărțit, însă în prezent formează un cuplu profesional, împreună punând bazele proiectului MagiCamp: „Unii oameni au șansa să întâlnească la un moment dat pe traseu pe cineva care le schimbă radical viața. Cred că asta am fost noi unul pentru celălalt și doar așa a putut să se nască MagiCamp, magia care ne-a absorbit, ne-a consumat cu totul. Am pus acolo ce-a fost mai bun și mai curat, n-am avut însă înțelepciunea să găsim și echilibrul și am constatat la un moment dat că fiecare clipă petrecută în doi era exclusiv despre MagiCamp. Chiar dacă în plan personal am pornit pe cărări separate, uitându-mă în urmă, la ce și cum am construit, știm că ce ne leagă e atât de puternic, încât pe un drum ne vom găsi întotdeauna împreună, bucurându-ne pentru succesul celuilalt sau fiindu-ne umăr la greu.” – ne-a declarat, în exclusivitate, Melania Medeleanu, în interviul acordat.

Melania Medeleanu a devenit mămică pentru prima dată la începutul acestui an. Fosta prezentatoare de televiziune a fost căsătorită cu Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, însă după patru ani de mariaj, în 2006, aceștia au divorțat.

Află mai multe despre povestea magică a Melaniei Medeleanu și a băiețelului său, Radu Petru, din Revista Unica iunie 2019, la chioșcuri începând de azi, vineri, 24 mai 2019.

Vezi mai multe fotografii cu Melania Medeleanu în galeria foto de mai sus!

Foto credit: Alex Galmeanu. Fotografii realizate cu Huawei P30 Pro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter