EXCLUSIV. Imagini de colectie cu Andrei Gheorghe și fiica lui, Anastasia

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 20 martie 2018, 13:43
Andrei Gheorghe și fetița lui, Anastasia, au fost vedetele unui pictorial inedit în paginile revistei Unica, în martie 2003. Cei doi au ilustrat moda sezonului respectiv, probând haine și distrându-se în fața camerei. 

După sedința foto, redactorul Unica scria:

Anastasia e tăcută. Sfredelește cu privirea toate colțurile încăperii. E ca un Gheorghe mai mic, gata de critică. Știe ce urmează să facem și se duce țintă la umerașele cu haine: ”Eu nu prea port rochițe. Fuste da. Sau mai degrabă pantaloni. Rochițele nu-mi plac.” Andrei stă pe canapea și o privește. Deseori zâmbește ghiduș la remarcile fetiței. Se înțeleg din priviri. Din mici gesturi, aproape insesizabile. […] Are nouă ani și vorbește cu seriozitate și convingere. Andrei se miră. Nici el nu știa de lucrurile astea. Anastasia râde. O întreb ce ar face dacă ar rămâne singură acasă. ”Aș desena”, îmi răspunde după un moment de gândire. ”Îmi place să desenez. Am desenat-o și pe mama. Pe tata nu”

În prezent, Anastasia are 24 de ani și, din 2003, este vedeta unui proiect al fotografului Alex Gâlmeanu, prieten apropiat al lui Andrei Gheorghe. Acesta o fotografiază pe Anastasia în fiecare an, în aceeași pozișie, așezată pe un scaun.

EXCLUSIV. Imagini de colectie cu Andrei Gheorghe și fiica lui, Anastasia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter