Boala secretă care l-ar fi ucis pe Andrei Gheorghe. I se recomandase operație

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 21 martie 2018, 11:59
Andrei Gheorghe a fost găsit în stop cardio-respirator în baia din propria sa locuință, luni noapte, pe 19 martie. Conform primelor date decesul survenise în urmă cu 12 ore, iar din primele declarații ale familiei a reieșit că acesta nu suferea de nicio afecțiune.

Apropiații lui Andrei Gheorghe susțin, însă altceva. Surse din anturajul omului de radio și televiziue au argumentat ipoteza că Andrei Gheorghe suferea de o boală de inimă și că i se recomandase o intervenție chirurgicală în acest sens. Ipoteza pare foarte plauzibilă după ce anchetatorii au relevat că, în urma autopsiei, s-a constatat că inima lui Andrei Gheorghe trecuse printr-un infarct, însă nu cu efect imediat. Cu toate acestea, Andrei Gheorghe nu a dezvăluit niciodată că ar fi fost cardiac.

Pe trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe nu au fost găsite urme de violență, de aceea infarctul miocardic rămâne cea mai plauzibilă variantă până acum. Cauza exactă a morții sale va fi dezvăluită după ce vor ieși rezultatele toxicologice.

Andrei Gheorghe a realizat numeroase emisiuni radio și TV, amintindu-ne de  “Lanțul Slăbiciunilor” la Pro TV, “Politica, frate!” și “Am o știre pentru tine!” de la Realitatea TV. A scris la “Academia Cațavencu” și în ghidul “24-FUN”, a fost director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 și a ocupat diferite funcții de conducere în cadrul mai multor posturi de radio, atât din București, cât și din țară.

Citește și – Andrei Gheorghe va fi incinerat. Unde și când își vor putea lua rămas bun oamenii

Citește și – Mesajul transmis de fiica lui Andrei Gheorghe după ce imaginile cu trupul neînsuflețit al tatălui său au apărut pe internet

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter