Exclusiv. Giulia a vorbit despre căsnicie şi a recunoscut care este cea mai mare frică a sa

De Mădălina Manole, pe
Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu sunt împreună de 12 ani şi, deşi recunosc că relaţia lor a trecut prin urcuşuri şi coborâşuri, toate au fost doar încercări menite să le consolideze şi mai tare dragostea.

Giulia şi Vlad au împreună doi copii: o fetiţă de 5 ani, pe nume Antonia Sabina, şi un băieţel de 2 ani, Eduard Mikael.

“Suntem o familie frumoasă şi unită. Relaţia cu Vlad este ok, nici vorba să ne certăm sau să  divorţăm. Avem o viaţă de familie plină şi solicitantă. Ne-ar trebui ca ziua să aibă 36 de ore să avem timp să facem tot ce ne dorim.” – a declarat Giulia Anghelescu pentru Unica.

Artista se declara o femeie puternică şi foarte optimistă, astfel încât nimic nu o poate doborî: “În prezent nimic nu mă mai face să sufăr şi nimic nu mă mai face să plâng. Sunt o persoană pozitivă şi orice mi se întâmplă rău, îl iau ca pe o lecţie de învăţat.”

giulia anghelescu

Cu toate astea, însă, Giulia recunoaşte că are o frică foarte mare pe care nu ştie cum să o înfrângă: “Mi-e frică rău de păianjeni şi de gândăci. Sunt arahnofobă. Însă, am observat că după ce l-am născut pe băieţel mi s-au dezvoltat nişte frici noi. Acum mi-e frică să zbor cu avionul şi singura explicaţie pe care o găsesc este că sentimentul matern este atât de puternic, încât îmi este frică să nu mi se întâmple ceva. Mi-aş dori să rămân sănătoasă pentru copiii mei.”

Citeşte şi – Giulia Anghelescu, despre relația cu soțul ei: “Fantezia noastră maximă este că poate ne întâlnim în dormitor!”

Citeşte şi – Ce a făcut Giulia Anghelescu după ce a aflat că o înșală iubitul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter