Liberty Parade: 1000 de fani şi-au văzut numele pe ecranele uriaşe

Zecile de mii de petrecăreţi prezenţi pe Liberty Parade Arena au avut parte de un moment unic: peste 1000 dintre ei au avut ocazia să-şi vadă numele scris pe ecranele uriaşe de pe Arenă, într-un clip plin de energie şi culoare.
1000 de oameni care au accesat aplicaţia „Fii cap de afiş la Liberty Parade”, postată pe pagina de Facebook Radio 21 au trăit sentimentul extraordinar de a se afla pe scenă, alături de cei mai buni Dji români. O explozie de bucurie, zâmbete şi ţipete a aparut în public, un murmur şi o veselie care a trecut dincolo de Arenă şi de Scenă.

Pe scena Liberty Parade au urcat rând pe rând cei mai buni Dji români – DJ Christian Green, DJ Allen & DJ Cristian Kruger, Radio Killer, Adrian Eftimie, Liviu Hodor, DJ Andi, Vali Bărbulescu, DJ Optick, Vika Jigulina şi Raoul Russu – alături de invitaţii speciali Roger Sanchez şi Baggi Begovic.
După 16 ore de seturi de excepţie, întâmpinate cu sufletele deschise de un public vibrant şi energic, într-o atmosferă incredibilă, LIBERTY PARADE a demonstrat, în al 11-lea an de existenţă că reprezintă cu adevărat un standard de performanţă muzicală în zona electro, ce va fi greu de depăşit. „Mulţumesc Liberty Parade! Mulţumesc România! Aţi fost senzaţionali!”, acestea au fost cuvintele lui ROGER SANCHEZ, invitatul special al LIBERTY PARADE 2012.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter