[EXCLUSIV] Andreea Raicu, despre India si noua ei iubire

Eat, Pray, Love… Andreea Raicu pare sa joace rolul principal intr-o continuare a celebrei carti. Luana Danet a stat de vorba cu vedeta de la Prima TV despre purificarea trupului si a mintii, despre experienta ashram-ului si despre povestea de dragoste cu tenismanul Horia Tecau.
“Pentru interviul pe care mi l-ai promis, iti propun sa ne intalnim la masa la pranz. Ce restaurant iti place?”, am intrebat-o pe Andreea. „Sunt intr-o perioada in care nu mananc in oras, fac o cura de detoxifiere. Asa ca te in­vit la mine acasa”, mi-a raspuns ea. „Minunat!”, am exclamat eu si in ziua fixata m-am prezentat la adresa din centrul Bucurestiului.
La usa m-a intampinat Efi, un labrador superb, sin­gurul punct negru dintr-o casa deco­rata in stil minimalist, exclusiv in alb. In urma lui a aparut stapana, purtand o rochie de piele neagra si sandale negre cu toc. I-am oferit un buchet de flori albe, cand m-a intrebat ce vreau sa beau am ales un ceai alb, dupa care am zambit in sinea mea si mi-am spus: „Asadar, ori e alba, ori e nea­gra… Ori imi povesteste despre Ho­ria, ori trece totul sub tacere…”
Ai refuzat invitatia mea la restau­rant… In ce consta regimul detox pe care il tii? Poti sa imi spui ce ai mancat azi?
M-ai prins intr-un moment in care nu am mancat mai nimic. (rade) De cateva ori pe an, desi am un regim de viata foarte sanatos, simt nevoia sa fac un detox. Nutritionista mea, Anda Avramescu, cu care am scos si cartea, mi-a facut un program extra­ordinar, pe care eu il tin numai cinci zile, pentru ca am un stil de viata sanatos. Scopul tratamentului nu este slabirea, ci detoxifierea.
Vezi continuarea interviului cu Andreea Raicu pe viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter