Ce nu-i permite Andreea Raicu iubitului ei. „Nu există așa ceva!”

De Unica.ro, pe

Andreea Raicu (44 de ani) este extrem de discretă în privința vieții sale de cuplu. Recent însă, în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D, fosta prezentatoare TV a dezvăluit ce nu-i permite iubitului ei să facă.

Ce nu-i permite Andreea Raicu iubitului ei. „Nu există așa ceva!”

„În vacanță am învățat să mă bucur de lucrurile din jurul meu, de oamenii din jurul meu. Nu mai stau cu ochii în telefon. Am devenit atât de intolerantă cu chestia asta încât, dacă vorbesc cu cineva și persoana respectivă pune mâna pe telefon, mă opresc din vorbit”, a declarat Andreea Raicu, în emisiunea „Teo Show”.

„Când stă iubitul cu mine în pat, nu stă cu telefonul. Nu e nevoie să îl cert, nu există așa ceva! Petrecem timpul împreună, nu pe telefon. După două săptămâni în Maldive, două zile nu am vrut să deschid Instagramul, doar WhatsApp. Am momente când intru în dependență și atunci renunț. Doar Instagramul mă afectează, recunosc”, a completat.

„Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, [căsătoria] e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie”, mai declara Andreea Raicu în 2021, în emisiunea „La cină”, găzduită de Ionela Năstase și Adi Hădean.

„Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta. Îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Care este cel mai mare regret al Andreei Raicu. „Nu mai aveam cum să întorc timpul”

Matei Stratan, prima declarație după ce s-a speculat că formează un cuplu cu Andreea Raicu

Andreea Raicu: „Dacă nu vezi că trebuie să te oprești, la un moment dat vine viața și te oprește”

Dintre relațiile Andreei Raicu, prima notabilă a fost cea cu jucătorul de fotbal Cristian Chivu (41 de ani). Relația lor a durat un an, din 2003 până în vara anului 2004. Fosta pereche s-a despărțit din cauza distanței. Andreea locuia în București, în timp ce sportivul locuia în Amsterdam.

În prezent, antrenorul de fotbal este căsătorit cu fosta prezentatoare TV Adelina Elisei (40 de ani). Perechea locuiește în Milano, Italia, alături de fiicele lor, Natalia (12 ani) și Anastasia (11 ani).

După despărțirea de sportiv, Andreea a format un cuplu cu actorul și artistul Tudor Chirilă (47 de ani). După mai multe despărțiri și împăcări, Andreea și Tudor s-au despărțit definitiv în octombrie 2011.

În prezent, Tudor are doi fii cu partenera lui de viață, Iulia Mîzgan (32 de ani), specialistă în comunicare și marketing. Perechea este foarte discretă când vine vorba despre viața lor de familie.

La un an de la despărțirea de cântăreț, Andreea a început o relație cu jucătorul de tenis Horia Tecău (37 de ani). Când ar fi trebuit să aniverseze un an de relație, fostul cuplu s-a despărțit. De atunci, Andreea nu s-a mai afișat cu niciun alt bărbat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter