Mama Andreei Raicu a împlinit 83 de ani. Cum arată femeia care i-a dat viață. „Dacă stai cu ea la masă, zici că are 35!”

De Unica.ro, pe

Andreea Raicu (45 de ani) și-a sărbătorit, de curând, mama și a ținut să împărtășească deosebitul moment pe rețelele de socializare. Virginia Gheorghiu, mama vedetei de televiziune, a împlinit onorabila vârstă de 83 de ani. Cu acest prilej, Andreea Raicu a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii cu femeia care i-a dat viață și un mesaj plin de emoție și bucurie.

„83 în buletin și 65 când o vezi la sală. Daca ești cu ea la masă zici că are 35. E mami! La mulți ani @virginiagheroghiu! Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot ceea ce ești, pentru ce îmi dai și pentru cum mă faci să fiu și să mă simt – a scris Andreea Raicu, pe pagina ei de Instagram, în dreptul unor fotografii în care apare alături de mama ei.

Mama Andreei Raicu a împlinit 83 de ani. Cum arată femeia care i-a dat viață. "Dacă stai cu ea la masă, zici că are 35!"

Postarea Andreei a adunat rapid peste 5 mii de aprecieri din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online, iar vedeta a primit urări pentru mama ei și de la prietenii ei din showbizul românesc – Iulia Vântu, Ela Crăciun, Simona Pătruleasa, Ileana Badiu, Dana Sota și Ovidiu Cuncea.

Mama Andreei Raicu a împlinit 83 de ani. Cum arată femeia care i-a dat viață. "Dacă stai cu ea la masă, zici că are 35!"

Citeşte şi: Solistul trupei Carla’s Dreams, fără machiaj pe jumătate din față în cel mai recent videoclip. Cum arată artistul

Citeşte şi: Mesajul sfâșietor al soției rapperului Nosfe, la o zi după înmormântarea artistului. Mădălina i-a făcut o promisiune dureroasă soțului trecut în neființă

Citeşte şi: Cabral a ajuns la urgențe: „Nu-mi spuneți, v-a tăiat nevasta!”

Citeşte şi: Feli Donose, reacție la criticile primite pentru aspectul fizic: „Ești șmechera lumii fix așa cum simți să fii”

Mama Andreei Raicu a împlinit 83 de ani. Cum arată femeia care i-a dat viață. "Dacă stai cu ea la masă, zici că are 35!"

Andreea Raicu și secretele ei de frumusețe

Este evident că Andreea Raicu a moștenit frumusețea de la mama ei, dar aspectul fizic trebuie îngrijit și întreținut, iar vedeta are câteva trucuri la care apelează pentru a avea un look mereu proaspăt, tânăr și strălucitor.

Raicu este de părere că felul în care arată se datorează și stilului de viață sănătos, nu doar moștenirii “genelor bune” de la părinți. Vedeta povestea în urmă cu ceva timp că meditația o ajută pe ea cel mai mult.

Conform studiilor, se spune că gena bună contribuie doar în pro­porţie de 20% la un aspect fi­zic tânăr şi plăcut chiar şi la vârsta maturităţii, deși eu cred că in­fluenţa ei este cu mult mai mare. Cred că forma fizică ţine foarte mult şi de stilul de viaţă, şi când spun asta nu mă re­fer doar la ali­mentaţie. Pe mine, cel mai mult mă ajută pregătirea men­tală, faptul că prac­tic meditaţia, că am învăţat să-mi con­ştientizez stările interioa­re, deci să-mi înţeleg nevoile şi să ţin cont de ele. În plus, am grijă să dorm pe măsura ne­ce­sităţilor organismului meu, să fac sport”, a spus Andreea Raicu, acum câțiva ani, într-un interviu pentru formula-as.ro.

Andreea Raicu este atentă și la modul în care se hrănește, se hidratează corespunzător și are grijă și de menținerea unui echilibru interior.

Nu mănânc gluten, lac­tate, zahăr, iar car­­ne mănânc foarte rar, doar atunci când simt ne­vo­­ia, și am grijă să mă hidra­tez… Şi iarăşi foarte im­­portantă pentru mine, ca de altfel pentru toată lu­mea, este reîncărcarea bate­riilor. Practic, ceea ce în­cerc eu să fac este să nu pierd în nicio zi contactul cu mine însămi, să-mi îngrijesc trupul, dar şi su­fle­tul. Ce pui în interiorul tău se vede imediat şi la ex­te­rior. De-asta oamenii care trăiesc într-un stres con­tinuu, care sunt mereu triști şi îşi reprimă emoţiile, arată întotdeauna încruntați, întunecați şi încordați…

Andreea Raicu a mai precizat că a învățat să accepte trecerea anilor și conșltientizează că procesul de îmbătrânire este lun lucru firesc.

Trebuie să înveţi să accepţi cursul firesc al vieţii, lucrurile pe care nu poţi să le schimbi. Dacă nu le accepţi, nu te alegi decât cu o luptă interioară dură şi perpetuă, cu un zbucium interior care doar te consumă. Aşa că eu am acceptat că timpul trece şi că la 40 de ani nu pot să mai arăt ca la 20 de ani, am acceptat că organis­mul suferă transformări şi caut permanent să găsesc soluţii prin care să susţin şi să compensez modificările inevitabile care apar cu tre­cerea timpului, în procesul de îmbătrânire.

Ceea ce îmi doresc este să-mi păstrez sănătatea şi mentalul bun şi să îmbătrânesc decent, făcând faţă tuturor trans­formărilor care ştiu că urmează şi pentru mine, ca pentru orice femeie: premenopauza, meno­pauza… – a mai adăugat ea.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter