Exclusiv: Amalia Năstase te învaţă cum să fii o femeie de succes

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Amalia Năstase, femeie, succes, exclusiv. Acestea sunt ingredientele pe care le promite interviul ce urmează.
Am cunoscut-o pe fosta soţie a lui Ilie Năstase la un eveniment monden şi am zis că trebuie să stau de vorbă cu ea. Întotdeauna mi s-a părut că este o femeie puternică, o femeie care acumulează informaţii la fiecare pas, o femeie care şi-a depăşit condiţia prin efort personal, o femeie care îl recomandă şi acum, după divorţ, pe fostul tenismen Ilie Năstase.

Interviul a fost realizat într-o zi când tocmai venise cu fetele de la vaccin, evenimente tensionate în viaţa oricărei mame, şi totuşi Amalia Năstase nu a lăsat să se vadă nicio urmă se slăbiciune. Are toate ingredientele unei femei de succes, este serioasă, directă, are un discurs liniar şi nu se ascunde în spatele cuvintelor mari. La volanul MINI Cooper-ului pe care îl conduce, maşina a cărei imagine este, Amalia Năstase a răspuns cu sinceritate la toate întrebările pe care i le-am pus.

Şi-a dorit dintotdeauna să facă business: „Nu-mi place să lucrez într-o multinaţională. Am ştiut dintotdeauna că o să fac business, mai mult am terminat ASE, specializare Finanţe – Asigurări”. Secretul succesului, din punctul ei de vedere, este că în permanenţă evoluează, ba chiar se preocupă serios de lucrul acesta. „Sunt genul de om care se hrăneşte cu oamenii din jur”. Amalia Năstase, analizează, urmăreşte şi extrage învăţăminte care i-ar putea folosi mai departe. „Îmi place să vorbesc cu oamenii pe care îi întâlnesc, îmi place să învăţ de la fiecare om pe care îl întâlnesc!”

Secretul unei femei de succes – autofinanţare

Într-un peisaj monden în care domnişoarele se recomadă ca fiind iubitele, întreţinutele – am spune noi -, ale bărbaţilor potenţi din punct de vedere financiar, Amalia Năstase vine cu o veste proastă pentru ele. Nu acesta este secretul succesului în cazul unei femei. „Este foarte important să te autofinanţezi. Dacă nu faci compromisuri, dacă nu depinzi de nimeni şi dacă mai ai şi ceva în creier, atunci nu ţi se poate întâmpla nimic rău. Eu muncesc din anul 2 de facultate. Atunci am început cu un job part-time, dar făceam şi sampling pentru un brand de ţigări. Mi-a făcut foarte bine şi mai bine mi-a făcut că am citit, am învăţat. Puneţi mâna pe carte, nu este nici scump şi nici greu!”

Are un stil de viaţă echilibrat şi nu mănâncă deloc carne

Amalia Năstase este, într-adevăr, o femeie care arată foarte bine. Care este secretul ei? „De un an de zile sunt vegetariană, nu mai consum carne şi nici lactate. Acum legumele, fructele, peştele, fructele de mare şi ouăle sunt alimentele pe care le consum. Am văzut că mă simt foarte bine”. Dacă tot am ajuns la discuţia despre modul în care arată şi cum se întreţine, mi-a fost greu să nu întreb dacă are vreo operaţie estetică. „Nu, nu am făcut până acum nicio intervenţie chirurgicală de acest gen însă, cel mai bun prieten al meu din Franţa este medic estetician. În momentul în care voi considera că este necesar şi dacă se va putea face fără să se vadă, fără să se sperie oamenii de mine pe stradă, atunci categoric că o să fac şi asta”.

La final, am mers în parc, unde am petrecut câteva minute alături de cele două minuni pe care le are. Am vorbit despre Amalia Năstase mama şi le-am lăsat pe fete să savureze câteo îngheţată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter