Exatlon România. Care este cel mai bun concurent. A câștigat cele mai multe puncte până acum

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 26 februarie 2018, 18:14

Fanii înrăiți ai emisiunii Exatlon România nu s-au limitat la a urmări cu sufletul la gură probele, ci au făcut și tabeluri cu rezultatele concurenților, notează Kfetele.ro.

Unul din aceste tabeluri a fost postat pe Facebook de cel care l-a realizat și astfel se poate observa cu ușurință care sunt cei mai buni concurenți ai emisiunii.

Care e cel mai bun concurent din echipa Faimoșii de la Exatlon

Din echipa Faimoșilor, cel mai bun este Vladimir Drăghia, care a adus chiar și opt sau zece puncte pentru echipa sa într-o săptămână. În total, el a câștigat 59 de puncte pentru echipa lui. Vladimir este urmat de Diana Belbiță, care într-un din săptămâni a reușit să câștige 8 puncte pentru Faimoși, având un total de 49 de puncte. Pe locul trei se află Giani Kiriță, care a reușit să aducă echipei șapte puncte în săptămâna a cincea, aceasta fiind performanța lui cea mai bună. În total, Giani a câștigat 47 de puncte pentru echipă.

Tot ce nu ai știut despre Exatlon România 2018

Exatlon România. Care este cel mai bun concurent. A câștigat cele mai multe puncte până acum
Clasamentul în concursul Exatlon. Foto: Kfetele.ro

Care e cel mai bun concurent din echipa Războinicii de la Exatlon

În ce privește echipa Războinicilor, cea mai bună concurentă este Mariana Nenu. Ea a avut două săptămâni în care a câștigat câte 10 puncte pentru echipa ei. În total, a adus echipei 51 de puncte și se află la 8 puncte distanță de Vladimir Drăghia din echipa Faimoșii.

Larisa de la Exatlon are o poveste tristă. A venit la emisiune deși este în doliu

Pe locul al doilea în echipa Războinicilor se află Ionuț Sugacevschi și Ștefan Floroaica, ambii cu un total de 38 de puncte. Ei sunt urmați de Alexandru Nedelcu, cu un total de 31 de puncte.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter