Edward Sanda, primele declarații despre copii: „Ne dorim o fetiță”

De Unica.ro, pe

Edward Sanda (24 de ani) și Cleopatra Stratan (18 ani) s-au căsătorit civil pe 14 august 2021, în București, iar religios pe 22, la Chișinău. Perechea s-a întors recent din luna de miere petrecută în Italia.

Edward Sanda, primele declarații despre copii: „Ne dorim o fetiță”

„Am fost în Sardinia, o insulă lângă Italia și Franța, acolo încă este vară, am profitat și noi”, a spus Edward în emisiunea La Măruță. „Două săptămâni de miere”, a completat Cleopatra.

În cadrul altei emisiuni TV, solistul a vorbit, printre multe altele, și despre dorința lui și a Cleopatrei de a deveni părinți cât mai curând.

„Ne dorim un copil la fel de tineri, dar nu chiar așa de tineri”, a început. „Mai așteptăm. Mai vrem să copilărim, să mai vedem și noi lumea asta, pentru că e frumoasă, și să ne ocupăm mai ales de carierele noastre”, a continuat.

„Oamenii așteaptă material din partea noastră. Și anume muzică, piese noi, ne ocupăm mai mult de asta. Când o să vină și un copil o să vină, nu l-am programat!”, a mai spus.

„Am primit tot felul de întrebări (n.red. în luna de miere). «Vă întoarceți trei?» Ne-am întors tot noi doi, dar, da, ne dorim foarte mult un copil, ne dorim o fetiță. Cine știe! Când o vrea Dumnezeu!”, a încheiat solistul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Edward Sanda, răspuns acid după ce el și Cleopatra Stratan au fost criticați că nu au avut nași

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit! Primele imagini cu verighetele perechii

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ipostaze tandre în piscină

De curând, în emisiunea La Măruță, Edward și Cleopatra au dezvăluit că solista și-a păstrat numele de familie. „Doar Cleopatra Stratan (n.red. este numele din buletin). Mi-am păstrat numele”, a spus Cleopatra.

„Am vrut să îl iau eu pe al ei, dar nu m-a lăsat”, a glumit Edward. „Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a completat solistul.

„La starea civilă, când urma să semnăm, eu stăteam cu spatele și în spatele meu, când a venit tăticul ei cu ea de braț, l-am văzut direct în lacrimi și-am izbucnit și eu instant”, a mai spus Edward în emisiunea La Măruță, despre cununia civilă. „A plâns tot drumul (n.red. Pavel Stratan). A fost cel mai emoționant moment de la nuntă”, a completat Cleopatra.

Despre cununia religioasă din Chișinău, Cleopatra a mai spus: „La biserica respectivă, fiind foarte aproape de casă, mergeam în fiecare duminică sau mai des. Era un loc pe care-l știam destul de bine și pe lângă care treceam de fiecare dată, pentru că aveam drum în centrul orașului, unde și este, și-am zis să o facem acolo”.

Foto: Instagram/Cleopatra Stratan/Șerban Nițescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter