Dwayne Johnson, mesaj emoționant pentru mama sa

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 16 septembrie 2021, 16:24
Dwayne „The Rock” Johnson a postat pe Instagram un mesaj emoționant pentru mama sa, în ziua în care aceasta a împlinit 70 de ani.

Actorul și mama lui au o relație foarte apropiată și au trecut prin multe evenimente împreună, unele mai dificile, inclusiv momentul în care aceasta a încercat să se sinucidă.

Dwayne, în vârstă de 46 de ani, a arătat foarte multă recunoștință pentru cea care i-a dat viață, pe rețelele de socializare, iar acest mesaj este unul dintre cele mai impresionante.

„O zi frumoasă în care familia noastră sărbătorește cea de a 70-a aniversare a mamei mele. Ce binecuvântare, și una pe care nu o luăm de-a gata. Mereu a fost puternică precum o stâncă în familia noastră, în ciuda tuturor clipelor în care aproape am pierdut-o în fața cancerului, a încercării de suicid și a unui accident rutier”, a scris actorul.

Mereu spun asta: dacă ești suficient de norocos să ai o mamă bună, atunci ai șanse mari să devii un om bun. Eu cu siguranță am fost norocos”, a continuat el.

La mulți ani mamă, te iubim și suntem recunoscători că te-ai născut”, a încheiat Johnson, care le-a mulțumit tuturor prietenilor pentru urările primite.

Dwayne Johnson a fost întotdeauna deschis cu privire la viața sa personală și la momentele dificile prin care a trecut de-a lungul anilor.

View this post on Instagram

We only have 60 seconds on the Gram ma.. blow those candles out and make that wish 😂🎂 Beautiful day for our family to celebrate my mom’s 70th birthday. What a blessing and one we don’t take for granted and despite almost losing her to cancer, a suicide attempt and a head on collision with a drunk driver and all thru life’s many ups and downs, she’s been the matriarch solid ROCK of our family. I always say, if you’re lucky enough to have a good mom, then you got a pretty good shot at being a decent human being. I sure as hell got lucky. Happy Birthday Mom, we all love you and we’re so grateful you were born. Huge thank you to all our family and friends’ warm well wishes and making this her best birthday ever. DJ ❤️🤟🏾

A post shared by therock (@therock) on

Citește și: Sofia Vergara, cel mai bine plătit actor american de televiziune pentru al șaptelea an consecutiv

Citește și: Un pachet suspect a fost găsit în restaurantul lui Robert De Niro din New York

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter