Costin Mărculescu, mesaj despre propria moarte: „Voi pleca printre stele”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 11 iunie 2020, 15:34
Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă, miercuri noapte, după ce nu mai fusese văzut de câteva zile, iar potrivit vecinilor, din apartamentul lui ieșea un miros ciudat. La scurt timp după aflarea veștii, Mara Bănică a dezvăluit că actorul avea probleme cu inima de câțiva ani de zile. 

Mărculescu a vorbit despre propria sa moartea în urmă cu doi ani, postând pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

Citește și: Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu postat pe rețelele de socializare

Probabil peste un timp… nu ştiu când voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor care aţi fost sub o formă sau alta alături de mine şi aţi fost în momentele mele fericite sau grele. Nu pot să le mulţumesc celor care m-au înjurat, criticat, bârfit peste tot la tv, în presă, în mass media sau oriunde fără să mă cunoască. Asta e. Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face”, scria actorul într-o postare din anul 2018.

Ştiţi de ce au murit MULŢI mari artişti ??? De inimă rea”, a mai scris el atunci.

Costin Mărculescu urma să împlinească vârsta de 51 de ani pe data de 29 iunie. Surse din cadrul INML au declarat pentru Libertatea că actorul a decedat în urmă cu două-patru zile.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter