Dustin Diamond, celebrul Screech din „Salvați de clopoțel”, a murit la 44 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 02 februarie 2021, 14:26

Actorul Dustin Diamond, cunoscut mai ales pentru rolul lui Screech în serialul de comedie „Salvați de clopoțel”, a murit la vârsta de 44 de ani din cauza cancerului pulmonar.

La începutul lunii ianuarie, Dustin Diamond a fost diagnosticat cu cancer în stadiu patru, după ce acuzase dureri în tot corpul și o stare generală proastă. La internare, medicii au fost destul de rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire.

Luni seara, pe 1 februarie 2021, actorul s-a stins din viață

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Dustin Diamond a obținut în 1988, pe când avea 11 ani, rolul celebrului Samuel „Screech” Powers, în comedia Disney Channel „Good Morning, Miss Bliss”, care a precedat „Salvați de clopoțel” („Saved by the bell”), după ce participase la un concurs cu alți 5.000 de copii. După cele patru sezoane ale serialului, Diamond a devenit comic de stand-up, a jucat în filme precum „Made” (2001), „Pauly Shore Is Dead” (2003), „Dickie Roberts: Former Child Star” (2003), „Tetherball: The Movie” (2010), „All Wifed Out” (2012) și „College Fright Night” (2014) și a fost producătorul executiv al peliculei televizate „The Unauthorized Saved by the Bell Story”, din 2014.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter