Drama neștiută a prezentatoarei Kanal D, Ilinca Obădescu: „Mami a adormit și am stat până la ultimul puls lângă ea” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 noiembrie 2022, 14:13

Ilinca Obădescu, prezentatoarea știrilor Kanal D, nu a lăsat niciodată la vedere problemele cu care s-a confruntat în viața privată. În urmă cu doi ani, vedeta și-a pierdut mama, care a fost răpusă de o boală. În ciuda suferinței, Ilinca s-a străduit să rămână același profesionist pe micul ecran, așa cum și-a obișnuit publicul telespectator. În memoria mamei sale, știrista nu se desparte de un inel, bijuterie pe care o poartă tot timpul.

În spatele unui zâmbet molipsitor și a firii sale sociabile, Ilinca Obădescu ascunde o suferință mare, cu care, de nevoie, a învățat să conviețuiască. În urmă cu doi ani, vedeta Kanal D a trecut prin clipe cumplite, fiind marcată de pierderea ființei care i-a dat viață. Ilinca Obădescu este împăcată cu ideea că a reușit să fie lângă mama ei până în ultima clipă de viață a acesteia.

Ilinca Obădescu, despre moartea mamei: “Ne-am despărțit frumos, dar dureros”

Vedeta Kanal D a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Unica.ro, drama pierderii mamei, totul pornind de la frumoasa bijuterie de pe inelarul ei. Nu este vorba de vreun inel de logodnă, cum ar putea părea la prima vedere, ci de un inel cu valoare sentimentală, pe care îl poartă în memoria mamei sale.

“Inelul acesta are o poveste foarte interesantă. Până acum ceva vreme nu purtam inel, iar mama mea îmi tot spunea: ‘Poartă și tu un inel!’. Mama mea a murit în urmă cu 2 ani, a murit de Crăciun și, la următorul Crăciun, m-am dus și mi-am cumpărat singură această bijuterie. E un inel la care țin foarte mult și simt așa că mami este lângă mine prin acest inel, mereu.

Nu, nu mi-au rămas bijuterii de la ea, dar crede-mă că inelul acesta, când am mers să mi-l aleg, știu că am mers cu ea să mi-l aleg. Niciodată nu mă despart de acest inel”, a declarat, pentru Unica.ro, Ilinca Obădescu.

„Știu că această durere nu o să treacă absolut niciodată, doar înveți să o gestionezi altfel”

Prezentatoarea TV i-a fost alături mamei sale până în ultima clipă de viață. Tragedia s-a întâmplat înainte de pandemie.

“A fost chiar înainte de Covid, a fost o boală. Mami a adormit lângă mine și am stat până la ultimul puls lângă ea și așa ne-am despărțit, ne-am despărțit frumos, dar dureros. Am încercat în toată perioada aceasta să gestionez durerea mai bine, pentru că știu că această durere nu o să treacă absolut niciodată, doar înveți să o gestionezi altfel.

Înveți să trăiești cu durerea și chiar îl urmăream pe youtube pe un neuropsiholog foarte cunoscut din străinătate, care și-a pierdut copilul și care spunea că a învățat să suporte durerea, mulțumind că l-a avut timp de 20 și ceva de ani alături de el și că a fost o minunăție acel copil și că prin asta reușește să treacă peste durere”, a povestit, pentru Unica.ro, prezentatoarea de la Kanal D.

Pentru Ilinca Obădescu familia este pe primul loc, ea fiind extrem de legată de tatăl ei și de sora sa mai mare. Ori de câte ori timpul îi permite, vedeta se refugiază alături de oamenii dragi, care îi dau putere și o susțin necondiționat.

Drama neștiută a prezentatoarei Kanal D, Ilinca Obădescu: "Mami a adormit și am stat până la ultimul puls lângă ea" / Exclusiv
Ilinca Obădescu, în studioul Kanal D. Sursă foto: Instagram

Ilinca Obădescu spune că este workaholică: “Mă duc la muncă în fiecare zi cu plăcere”

Ilinca Obădescu a intrat în televiziune ca reporter și, deși prezintă știrile Kanal D la prânz, bruneta nu a renunțat la materialele realizate pe teren. Este atât de pasionată de jobul ei, încât nimic nu i se pare greu de făcut.

“Eu mă duc la muncă în fiecare zi cu plăcere. Nu am renunțat, am făcut programul astfel încât să am parte și de vacanțe, unele perioade au fost mai aglomerate și am muncit mai mult, dar am muncit cu drag, nu am văzut acest lucru ca pe un sacrificiu. Sunt workaholică, nu am cum, nu văd sacrificiu când e legat de muncă. Eu în continuare merg pe teren și îmi place ceea ce fac”, ne-a declarat ea.

Pe lângă știri, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu are și o emisiune cu recomandări pentru timp liber, dar și o rubrică “La Psiholog”, în cadrul jurnalului de prânz.

“Și eu am învățat foarte multe lucruri, pentru că doctorul Cristian Andrei este minunat. La psiholog nu am ajuns, dar sunt genul care analizează situațiile, acum sunt într-o etapă destul de bună, după ce am terminat și cursurile de instructor de yoga. Sunt instructor de yoga și reușesc prin meditație să fiu puternică indiferent de ce îmi aduce viața”, a precizat Ilinca Obădescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter