Dragoș Bucur are COVID-19. Cum se simte actorul

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 septembrie 2020, 11:49

Dragoș Bucur (43 de ani) a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Din acest motiv, realizatorii celebrului show “Visuri la cheie” au fost nevoiți să oprească filmările pentru emisiune. Momentan se pare că starea de sănătate lui Dragăș Bucur, dar și a familiei acestuia, este bună.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Atât starea lui de sănătate, cât și a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar, până la aflarea următoarelor vești”, se arată în comunicatul celor de la PRO TV, transmis în exclusivitate pentru Libertatea.

Dragoș Bucur s-a întors la PRO TV, ca prezentator al emisiunii „Visuri la cheie”, în februarie 2019, după o pauză în care s-a dedicat familiei, școlii de actorie pe care o deține și proiectelor sale din film atât din România, cât și din Amsterdam sau Belfast, unde a petrecut aproape jumătate din ultimul an.

Dragoș Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru (43 de ani) și împreună au trei copii, doi biologici, pe nume Sofia și Kadri, și unul înfiat, o fetiță pe nume Roxana.

Sursa foto –  Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter