Val de reacții în online. Dragoș Bucur: „Nu mă vaccinez și nu port mască”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 februarie 2021, 11:47

Recent, în mediul online, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie, Dragoș Bucur (43 de ani), a scris că nu se vaccinează și nu poartă mască. Actorul a avut COVID-19 în luna septembrie a anului 2020.

Val de reacții în online. Dragoș Bucur: „Nu mă vaccinez și nu port mască”

Marți, 9 februarie, în mediul online, Dragoș Bucur a scris: „În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”. Reacțiile oamenilor au fost extrem de numeroase, postarea având peste 1.500 de comentarii.

„Prima parte e alegerea ta, a doua e o încălcare a legii. Puțin stupid. Chiar, centură porți?; Nu ai fi singura dezamăgire… Mă refer la oameni de la care aș fi avut pretenții; Masca nu e opțională;

Că nu te vaccinezi e problema ta! Dar dacă nu porți mască e și problema noastră, dar și a poliției; Pentru un om pe care medicina îl ajută extraordinar, fiind dependent de insulină, nu e decât o afirmație iresponsabilă și o tratăm ca atare.

Virusul ăsta e mai periculos decât credem și acționează pe mai multe paliere. Pe unii îi îmbolnăvește și le ia respirația, altora le ia mințile. Sănătate și însănătoșire grabnică vă doresc”, au fost doar câteva dintre mesaje. Printre ele s-au numărat și comentarii care i-au apreciat curajul de a face o astfel de declarație.

Mesajul a surprins, cu atât mai mult cu cât actorul se află în categoria de risc, având diabet, și fiind în trecut infectat cu noul coronavirus. „Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine.

Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor Visuri la cheie. A fost un sezon plin de emoție. Mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere.

Sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmări ca și până acum Visuri la cheie. Le doresc tuturor sănătate”, a declarat Dragoș Bucur atunci pentru Știrile Pro TV.

Dragoș Bucur are diabet

„Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu. Există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici.

Odată făcută, lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat. Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea”, spunea actorul în trecut.

Dragoș este căsătorit cu artista Dana Nălbaru, alături de care are trei copii, Sofia (14 ani), Roxana (7 ani) și Kadri (4 ani).

Foto: Facebook

Citește și:

Cum s-au cunoscut Raluca și Walter Zenga? „Blondă necunoscută din avion caut antrenor

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă după despărțirea de Vlad Gherman

Ashley Benson și G-Eazy s-au despărțit. „I-a spus că relația lor s-a sfârșit”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter