Draga Olteanu Matei a slăbit enorm. Actrița este de nerecunoscut

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 12 septembrie 2018, 16:41
Draga Olteanu Matei a ajuns de nerecunoscut. Actrița, în vârstă de 84 de ani, a renunțat de ceva vreme la orașul său de suflet, București, și s-a mutat la Piatra Neamț.

Draga Olteanu Matei s-a retras din viața tumultoasă a capitalei odată cu pensionarea și a preferat liniștea unui orășel de provincie, dar nu orice orășel, ci Piatra Neamț, locul de unde era soțul său și unde, de altfel l-a și cunoscut. În urmă cu patru ani, după ce a murit soțul său, Ion Matei, actrița a rămas din ce în ce mai singură, mai ales că nu a avut parte de binecuvântarea de a fi mamă. Cu mult timp în urmă, Draga Olteanu Matei spunea că între copii și carieră nu există compatibilitate, ca răspuns la una dintre cele mai dese întrebări primite: „De ce nu are moștenitori?”.

Draga Olteanu Matei a slabit

Din păcate, la începutul acestui an, Draga Olteanu Matei a ajuns la spital ca urmare a unor probleme de sănătate, un cumul de afecțiuni care i-au afectat ficatul, pancreasul și fierea. Cu toate că în acest moment starea sa este stabilă, îndrăgita artistă a slăbit foarte mult și a ajuns de nerecunoscut.

Draga Olteanu Matei cum arata

Aici stau la o prietenă foarte bună. Soțul meu s-a grăbit sa plece, dar asta nu înseamnă că sunt singură, e cu mine în permanență. Stau aici pentru că sunt oameni extraordinari, pentru că îmi place mult locul. Bucureștiul e satul meu natal, îl porți cu tine oriunde ai merge”, , – a declarat în urmă cu câteva zile Draga Olteanu-Matei pentru emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Citește și – Amintiri cu Jean Constantin. Actorul a făcut infarct în cimitir din cauza unei glume sinistre

Citește și – Marina Voica, la un pas de moarte. Artista a mâncat naftalină

Sursă foto: Facebook/Oana Săvuică, captură video Kanal D

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter