Donald Trump, atacat de propria nepoată: „Cel mai periculos om de pe planetă”

De Oana Savin, pe
După ce s-a spus că cel mai mare inamic al lui Donald Trump la Casa Albă ar fi chiar soția acestuia, Melania, acum nepoata sa susține că președintele Statelor Unite ale Americii este „cel mai periculos om de pe planetă”.

Mary Trump a publicat o carte intitulată: „Prea mult nu este destul. Cum familia mea a creat cel mai periculos om de pe planetă”, în care vorbește despre bunicii ei, dar și despre unchiul ei, care ar fi un om ce nu cunoaște emoțiile.

Se pare că familia și chiar președintele SUA ar fi încercat să blocheze apariția acestei cărți care provoacă una devărat scandal în State.

În paginile cărții sale, Mary prezintă jocurile de putere precum și dramele familiei sale.

Cartea biografică prezintă un portret al președintelui  și încearcă să explice trăsăturile sale cele mai distructive ca fațete ale unei educații disfuncționale și ale unui tată dominator.

Citește GRATUIT numărul de iulie al Revistei Unica, în format digital!

„Donald, urmând calea bunicului meu și cu complicitatea și tăcerea fraților săi, mi-a distrus tatăl. Nu îl pot lăsa să-mi disrtugă și țara”, a scris Mary Trump în cartea obținută de CNN.

Femeia, care este psiholog clinic autorizat, a descris și relația dintre Donald Trump și tatăl său, Fred.

„El a scurtcircuitat capacitatea lui Donald de a dezvolta și experimenta întregul spectru de emoții umane. Limitând accesul lui Donald la propriile sale sentimente și făcând ca multe dintre ei să fie inacceptabile, Fred a pervertit percepția fiului său despre lume și i-a deteriorat capacitatea de a trăi în ea”, scris Mary în cartea sa.

Mai mult, potrivit acesteia, Donald Trump nu a primit mai deloc atenție din partea mamei sale în copilărie. Gospodăria a fost împărțită pe linii stricte de gen.

„Este clar că Fred și soția sa nu au fost niciodată parteneri. Fetele erau responsabilitatea ei, băieții a lui”, a mai scris ea.

Partea centrală a cărții lui Mary Trump este căderea tatălui ei, Fred Trump Jr, care a intrat în depresie și a suferit de alcoolism, iar aceste lucru a fost privit cu dezinteres de ceilalți membri ai familei Trump.

Citește și: Melania Trump are un amant. Ce spune Donald Trump

„Singurul motiv pentru care Donald a scăpat de aceeași soartă a fost personalitatea sa, care a servit scopului tatălui său. Asta fac sociopații: îi co-optează pe ceilalți și îi folosesc pentru propriile scopuri nemiloase și eficiente”, a precizat nepoata lui Trump.

Secretarul de presă de la Casa Albă, Sarah Matthews, a declarat că această carte „este în beneficiul financiar al autoarei” și că acuzațiile aduse de Mary Trump sunt „absurde” și „complet false”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Donald Trump.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter