Don Baxter s-a logodit. Cine este aleasa inimii sale

De Mădălina Manole, pe
Don Baxter, Costel Sergiu Istrati, pe numele său real, s-a logodit. Artistul a făcut marele pas și este în culmea fericirii.

Don Baxter, considerat unul dintre cei mai buni producători de hip-hop din România, în curând va împlini 40 de ani și iată că nu schimbă doar prefixul,  ci și starea civilă. Acesta i-a pus întrebarea mult așteptată iubitei sale, Teodora, duminică, iar răspunsul acesteia a fost pe măsura așteptărilor: „Am avut o zi specială azi… Azi m-a întrebat și azi am spus DA!” – a scris iubita lui Don Baxter pe pagina sa de Facebook, alături de fotografia cu inelul de logodnă sclipind din trei pietre prețioase.Don Baxter s-a logodit cu Teodora Robobete, blogger culinarTeodora Rogobete nu este chiar străină de lumea mondenă și nici de lumina reflectoarelor. Aceasta deține unul dintre cele mai puternice și apreciate bloguri culinare din România și, în plus, și-a prezentat delicioasele rețetele în emisiunea de profil Cireașa de pe tort de la Prima TV.

Don Baxter si iubita sa, Teodora

Teo, așa cum este alintată de cei dragi, este de origine din Cluj, dar s-a mutat în București, a mai fost căsătorită în trecut și are un băiețel simpatic pe nume Luca. Prin urmare, nu putem decât să afirmăm că Don Baxter va fi un răsfățat la capitolul gastronomie, cu toate că și artistul se pricepe destul de bine la gătit, având în vedere prestația sa din emisiunea Master Chef, din urmă cu câțiva ani.

Citește și – Cum arată fiica lui chef Sorin Bontea. Miruna are 15 ani și este pasionată de gătit

Citește și – Ce a declarat Gabriel Cotabiță despre posibilitatea de a deveni tată la 62 de ani

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter