Divorțul dintre Alin și Larisa Oprea s-a finalizat. „Am fost trădat”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 16 august 2021, 13:00

Alin Oprea, fostul solist al trupei Talisman, și Larisa, fosta lui parteneră de viață, s-au separat după 23 de ani de căsnicie. Unul dintre motivele separării ar fi fost distanța, Larisa locuind în Londra, alături de cei doi copii ai lor, Melissa (18 ani) și Adrian (21 de ani), care studiază acolo muzica.

Divorțul dintre Alin și Larisa Oprea s-a finalizat. „Am fost trădat”

După ce și-au confirmat despărțirea, Alin și Larisa s-au acuzat reciproc de infidelitate. „Nu aș mai fi avut nicio pretenție, însă am fost trădat, «încornorat», «jecmănit» în stil mafiot și tratat ca un «sclav pe plantație», ceea ce este inadmisibil. Procesul de divorț este încheiat, așteptăm decizia judecătorească.

Partajul se va judeca ulterior și voi câștiga tot ceea ce mi se cuvine legal, cred în justiție și în dreptate. Dacă nu aș fi fost tratat în stil «mafiot», ci cu recunoștință și respect pentru tot ce am oferit o viață întreagă, nu aș mai fi avut nicio pretenție”, a declarat Alin Oprea recent pentru Impact.

Potrivit Playtech, fostul cuplu are de împărțit mai multe apartamente, o vilă situată într-o clădire de patrimoniu și banii agonisiți în timpul căsniciei lor, toate acestea cumulând un milion de euro.

„Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noastre, în sensul că mi-a blocat accesul în toate conturile de bani. Noi aveam, înainte de mutarea la Londra, 5 proprietăți în București. Am hotărât, la un moment dat, să facem donație copiilor aceste 5 proprietăți”, mai povestea Alin Oprea în trecut.

Citește și: 

Alin Oprea, gest emoționant pentru iubita lui, Medana Medaria

Tavi Colen, noi dezvăluiri despre conflictul cu Alin Oprea

Cu ce se ocupă acum Larisa Oprea, fosta soție a lui Alin Oprea

„Până la partaj, îmi câștig alte bunuri prin muncă cinstită, așa cum am făcut toată viața. Cu siguranță, în scurt timp, voi construi ceva și mai măreț, pe o fundație solidă. Nu pe „nisip mișcător”, împreună cu un om care mi-a dovedit iubire, respect și sprijin la greu: Medana!”, a mai declarat artistul pentru Impact.

Artistul formează în prezent un cuplu cu o tânără numită Medana Medaria. Perechea s-a logodit în vara anului acesta, mai precis în luna iulie. Inelul de logodnă al Medanei îl găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Alin și Medana au aniversat 2 ani de relație în mai. „Tocmai s-au împlinit 2 ani de la momentul care urma să-mi schimbe total viața. Doi ani de la momentul în care am început să înțeleg ce înseamnă cu adevărat iubirea, respectul și demnitatea.

Da, s-au împlinit doi ani de la prima întâlnire aparent întâmplătoare cu iubita mea, Medana, un moment magic în care am simțit amândoi acea chemare pe care o așteptam de o viață. Am surprins-o cu 1.500 de trandafiri”, declara Alin Oprea în mai 2021, la Antena Stars.

Foto: Facebook; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter