Alin Oprea, gest emoționant pentru iubita lui, Medana Medaria

De Unica.ro, pe

Alin Oprea (49 de ani), fostul solist al trupei Talisman, formează în prezent un cuplu cu Medana Medaria. În vara anului 2020, după 23 de ani de căsnicie, artistul și soția lui Larisa dezvăluiau că s-au despărțit.

Unul dintre motivele separării ar fi fost distanța, Larisa locuind în Londra, alături de cei doi copii ai lor, Melissa (18 ani) și Adrian (21 de ani), care studiază acolo muzica.

Alin Oprea, gest emoționant pentru iubita lui, Medana Medaria 

De curând, aflați în compania mai multor prieteni, Alin i-a dedicat actualei sale partenere o „melodie specială”. „Vreau să-i dedic o melodie specială celei care mi-a oferit dragostea, nu celei care mi-a luat-o.

Piesa se numește Să nu-mi iei niciodată dragostea. Pentru iubita mea, clujeanca voastră și a mea”, a spus. „Existența ta îmi oferă pace ❤️Alin Oprea, gest emoționant pentru iubita lui, Medana MedariaAlin Oprea, gest emoționant pentru iubita lui, Medana MedariaAlin Oprea, gest emoționant pentru iubita lui, Medana Medaria❤️”, a scris Medana alături de respectivul videoclip. 

În 2020, pe 10 decembrie, cu ocazia aniversării Medanei, Alin scria în mediul online: „Tu ești «medicul» care mi-a salvat viața când alții m-au îmbolnăvit, «avocatul» care m-a apărat când alții m-au nedreptățit.

«Scutul» care m-a protejat când alții au vrut să-mi străpungă inima. «Stâlpul» care m-a susținut când alții au vrut să mă îngenuncheze și «soarele» care a adus lumină în viața mea când am fost abandonat în întuneric.

Acesta este motivul pentru care tu ești singurul om de care am nevoie astăzi, mâine și până la sfârșitul timpului. Mulțumesc pentru iubirea de dincolo de vremuri, pentru atingerea magică.

Pentru tandrețea angelică și pentru infinitul pe care mi l-ai dăruit. Îți doresc cea mai dulce zi de naștere. La mulți ani, MEDANA!”. Tânăra a fost însă cea care a dat startul declarațiilor de dragoste din mediul online.

Cu ocazia aniversării de 49 de ani a solistului, Medana a scris în încheierea unui mesaj mai lung: „Aș putea scrie despre iubire, însă fără tine scrisul ar fi unul incomplet, nedescifrat și neînțeles.

Doar alături de tine am înțeles în sfârșit ce înseamnă iubirea. Iubesc să te iubesc, omul meu drag! Mulțumesc că exiști în viața mea și că mi-ai dăruit Universul întreg! LA MULȚI ANI, ALIN!”.

Foto: Facebook

Citește și:

Artistul Mark Stam și iubita lui, la un pas de despărțire? „Nu pot să zic că este roz când nu este”

Ce studii are Andreea Ibacka, soția lui Cabral, și cum a devenit actriță

Cine câștigă mai mulți bani, Cristina Șișcanu sau Mădălin Ionescu?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter