Când se vor căsători Alin Oprea și Medana Medaria

De Unica.ro, pe

Alin Oprea, fostul solist al trupei Talisman, și iubita lui, Medana Medaria, s-au logodit în iulie 2021, după 2 ani de relație. Perechea s-a cunoscut în aprilie 2019, la insistențele unui prieten comun. Recent, cuplul a vorbit despre nuntă.

Când se vor căsători Alin Oprea și Medana Medaria

„De mult timp ne dorim asta, plus că atâția oameni dragi așteaptă cu nerăbdare această nuntă. Avem deja atâtea perechi de nași care își doresc marele eveniment și care ne-au propus să ne fie nași, lucru care ne și onorează, toți fiind oameni de excepție. Cât despre priorități, ele nu sunt cu exactitate stabilite. Am realizat că totul decurge natural, conform unui plan bine stabilit. Avem răbdarea necesară pentru tot ce urmează, având convingerea că toate obiectivele dorite se materializează, fără grabă sau stres”, a spus Medana, pentru EGO.ro.

„Da, sunt divorțat! Bărbat liber nu mai sunt de mult timp, relația cu Medana fiind la fel ca o căsnicie. Sigur că îmi doresc să fac pasul cel mare spre căsătorie, asta fără să interfereze însă cu procesele care vor urma”, a spus și Alin Oprea.

Așadar, nunta perechii ar putea avea loc după încheierea partajului dintre Alin și fosta soție. Alin și Larisa anunțau în vara anului 2020 că s-au despărțit. Unul dintre motivele separării ar fi fost distanța, Larisa locuind în Londra, alături de cei doi copii ai lor, Melissa (19 ani) și Adrian (22 de ani), care studiază acolo muzica.

Citește și: 

Alin Oprea, gest emoționant pentru iubita lui, Medana Medaria

Cu ce se ocupă acum Larisa Oprea, fosta soție a lui Alin Oprea

Tavi Colen, noi dezvăluiri despre conflictul cu Alin Oprea

La rândul ei, Medana are doi copii din fostul mariaj. Despre relația lui cu aceștia, Alin a mai declarat: „Mă înțeleg foarte bine și am apreciat mereu faptul că m-au acceptat în viața mamei lor. Sunt copii echilibrați și foarte maturi, care știu să respecte alegerile părinților și care au înțeles că părinții au divorțat unul de celălalt, nu au divorțat niciunul de copii. Norocul lor a fost faptul că au avut parte de părinți cerebrali, care au știut să dea la o parte orgoliile, punând binele copiilor pe primul loc, ei fiind și acum în relații foarte bune”.

Cu ce se ocupă Medana Medaria?

Tot pentru EGO.ro, Medana a dezvăluit că activează în domeniul imobiliar. „Dețin un număr considerabil de imobile, pe care mi le gestionez singură, atât cu contracte de închiriere, cât și în regim hotelier”, a explicat.

Întrebată dacă a vorbit vreodată cu fosta soție a lui Alin, Medana a mai spus: „Legat de fosta lui soție, nu am nimic de dezbătut. Din acest motiv se și numește «fosta»”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter