Ce diferenţă! Uite cum arată Sofia Vergara nemachiată!

De Erika Chivu, pe

Deşi a avut grijă să se ascundă în spatele unor ochelari mari, se vede că Sofia Vergara nu arată foarte bine fără machiaj.
Când apare pe covorul roşu, toată lumea spune că nu îşi arată cei 40 de ani. De fapt, look-ul tineresc al Sofiei Vergara se datorează machiajului. Ieri, când a ieşit de la sala de fitness, actriţa avea un chip ceva mai „ofilit” decât ne-am aştepta.
Sofia purta un trening gri larg şi părul desfăcut. Nu arăta deloc ca o divă de talie internaţională. Chiar şi aşa, Sofia este de lăudat pentru că la cei 40 de ani arată de milioane când păşeşte pe covorul roşu. Ea este cunoscută pentru silueta ei voluptoasă de care este mândră.
Stil de vedetă: Sofia Vergara, sexy şi controversată
Sofia Vergara s-a născut în Columbia şi şi-a început cariera ca model, apoi a devenit prezentatoare la o televiziune de limbă spaniolă, Univision. Primul ei proiect la Hollywood a fost filmul „Chasing Papi”, în 2003, dar rolul care i-a adus faima internaţională a fost cel al Gloriei din serialul „Modern Family”.
Poze: Cum arată Sophia Vergara însărcinată
Viaţa personală a Sofiei a fost destul de tumultoasă. S-a căsătorit în 1991, la numai 18 ani cu iubitul ei din adolescenţă şi în 1992 a dat naştere unui fiu. Un an mai târziu a divorţat. În 1998, fratele ei mai mare a fost ucis pe străzile din Bogota. Fratele mai mic are probleme serioase cu drogurile şi a fost arestat de mai mule ori în SUA. În 2000, Sofia Vergara a fost disgnosticată cu cancer tiroidian şi în urma tratamentului şi-a revenit complet.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter