Dieta „blândă” cu care Alicia Silverstone se menţine în formă. Este la îndemâna tuturor!

De Geo Berciu, pe

În urmă cu peste opt ani, Alicia Silverstone a descoperit beneficiile unei diete, care nu numia că a ajuta-o să se menţină în formă, fără eforturi considerabile, dar este şi prietenoasă cu mediul înconjurător. Este vorba de „dieta blândă”, ai cărei adepţi au devenit milioane de oameni.

Alicia Silverstone, căreia toată lumea îi cerea „secretul” siluetei, a decis în 2009 să lanseze cartea ce avea sa schimbe stilul alimentar al multor americani. Dieta „blândă” (The Kind Diet) este una vegetariană, aprobată însă de medici nutriţionişti şi specialişti în domeniu. „Dieta mea este blânda atât cu organismul uman, cât şi cu natura. Să o urmezi e cel mai bun lucru pe care îl poţi face! Vei slăbi, vei fi mai sănătos şi vei contribui la bunăstarea planetei”, susţinea actriţa, care a reuşit să dea jos kilogramele în plus urmând câţiva paşi simpli.
Dieta "blândă" cu care Alicia Silverstone se menţine în formă. Este la îndemâna tuturor!

Dieta promovată de Alicia este mai mult un stil de viaţă decât o cură de slăbire drastică. Regimul alimentar se bazează în exclusivitate pe cereale integrale, legume, fructe, condimente, soia, preparate gătite, dar şi raw vegane, pe sport şi o gândire sănătoasă, optimistă. Consumul zilnic de alimente trebuie să fie undeva la 1600 de calorii, iar proteinele necesare se vor obţine din ciuperci, soia şi alte vegetale.
Dieta "blândă" cu care Alicia Silverstone se menţine în formă. Este la îndemâna tuturor!
Nu trebuie să stai să numeri caloriile sau să te abţii de la mâncat. Şi cu toate acestea, vei slăbi în jur de 7-8 kilograme, atât cât a reuşit să dea jos şi Alicia atunci când avea probleme cu greutatea.
Dieta "blândă" cu care Alicia Silverstone se menţine în formă. Este la îndemâna tuturor!
Dacă vrei să ţii o astfel de dietă, trebuie să ştii că zahărul alb, cafeaua, alimentele procesate şi orice fel de produs obţinut prin metode artificiale sunt interzise cu desăvârşire.
Dieta "blândă" cu care Alicia Silverstone se menţine în formă. Este la îndemâna tuturor!

Cele 3 principii pe care se bazează dieta „blândă”

Nu există zi fără desert! Dulciurile sunt delicioase, sănătoase şi induc o stare de bine! Deserturile vegetariene, dar şi cele raw, nu îngraşă şi sunt foarte gustoase.

Nu te judeca prea aspru! Toţi suntem frumoşi, indiferent de kilogramele pe care le avem.

Dacă efectiv nu te poti abţine şi îţi este dor de carne, alege întotdeauna pestele şi fructele de mare! Sunt singurele permise uneori.

Oricum, dacă te hotarăşti să urmezi o dietă, cel mai bine ar fi să te adresezi unui medic nutriţionist. O dietă personalizată şi recomandările de rigoare sunt cele mai sigure şi vor da rezultatele pe care le doreşti.
(Sursa foto: Hepta, Facebook, Instagram)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter