Diana a încercat să se sinucidă când era însărcinată în patru luni cu William

De Erika Chivu, pe Ultimul update Marți, 13 iunie 2017, 14:49
În 1991, prințesa Diana era disperată după ce aflase că Charles, soțul ei, a reluat relația cu Camilla Parker Bowles. Așa că a decis să-și spună povestea și a înregistrat amintirile și gândurile ei pe o serie de casete, pe care apoi i le-a trimis lui Andrew Morton, cel care a scris biografia ei, ”Diana, Her Treu Story”. Casetele au dezvăluit nefericirea Dianei în sânul familiei regale. Acum, la 20 de ani de la moartea prințesei, biografia ei va fi republicată și va conține fragmente din acele casete. Daily Mail a face publice o serie de mărturii trimise de Diana lui Andrew Morton. 

După nunta care a fost foarte stresantă pentru ea, după o lună de miere nefericită, Diana a aflat că este însărcinată pentru prima dată și a crezut că acest copil atât de dorit va schimba în bine relația ei cu Charles și cu familia regală. Din păcate, s-a înșelat.

Iată mărturia ei.

”Când eram gravidă în patru luni cu William, m-am aruncat pe scări, încercând să-i atrag atenția soțului meu, să-l fac să mă asculte și pe mine.

Îi spusesem lui Charles că sunt atât de disperată încât plângeam tot timpul. Mi-a spus că plâng degeaba. ”Nu vreau să te mai aud”, mi-a spus el. ”Întotdeauna îmi faci așa. Mă duc pe afară, la călărie”

Așa că m-am aruncat pe scări. A venit regina, îngrozită, tremurând – era foarte speriată.

Știam că nu aveam să pierd copilul, deși eram vânătă în jurul burții. Când s-a întors Charles, nu i-a păsat, nu i-a păsat deloc. Și-a văzut de treburile lui.

Știam ce se întâmplă cu mine, dar nimeni din jur nu mă înțelegea. Nu sunt o răsfățată, pur și simplu aveam nevoie de timp ca să mă adaptez.

Eram la o expoziție în Vancouver când am leșinat. Până atunci…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter