Diana Belbiță, despre relația cu Marius Crăciun: „Păstrăm legătura”

De Oana Savin, pe
Diana Belbiță a vorbit despre relația pe care o are cu câștigătorul emisiunii „Ferma”, Marius Crăciun, după ce s-a vehiculat că cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

În timpul emisiunii difuzată de Pro TV, concurenții, prezentatorii și telespectatorii au observat o apropiere între Belbiță și Crăciun, care au fost surprinși întreținând relații intime în cadrul fermei.

Mulți internauți au asaltat-o pe sportivă pe rețelele de socializare, întrebând-o dacă ea și Marius formează sau nu un cuplu.

Deranjată de mesajele primite pe această temă, Diana a răbufnit pe contul ei de Facebook. Tânăra nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat relația sau Marius Crăciun și a lăsat, astfel, loc interpretărilor.

Primesc de zeci de ori pe zi întrebarea: Tu și Marius formați un cuplu? Eu și Marius păstrăm legătura și după Ferma, așa cum mi se pare și normal. Nu o să dau mai multe explicații pentru că lumea mereu vorbește și critică. Așa că, dacă e sau nu ceva între noi, prefer să fie doar pentru noi. #mylifemyrules (n.r. viața mea, regulile mele)”, a scris Belbiță pe Facebook.

De asemenea, ea a postat și o fotografie în care apare cu câștigătorul „Ferma”.

Imediat, fanii i-au lăsat zeci de comentarii.

Sunteți superbi, vă stă bine împreună, să fiți fericiți”, „E viața ta și să nu dai explicații nimănui! Nu îi interesează, fiecare cu viața lui!”, „Foarte frumoși amândoi”, „Știți acele momente când mergi pe uliță, la țară, iar două femei stau pe o bancă la poartă și bârfesc. Cam așa și pe aici. În loc să te preocupe viața ta personală, îți ocupi timpul cu ce fac alții. Gândurile rele și stresul dăunează”, sunt câteva dintre mesajele primite de Diana Belbiță.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter