Devin Ratray, faimosul “Buzz” din “Singur Acasă”, arestat pentru violență domestică

De Unica.ro, pe

Actorul Devin Ratray (44 de ani), celebru pentru interpretarea persoanjului “Buzz” din “Singur Acasă” a fost arestat miercuri, 22 decembrie, sub acuzația de violență domestică după ce ar fi încercat să-și stranguleze iubita, în urmă cu două săptămâni.

Starul de la Hollywood, care în memorabilul film “Singur Acasă” juca rolul fratelui mai mare și nesuferit al lui Kevin McCallister (personaj interpretat de actorul Macaulay Kulkin), are un dosar penal pentru agresiune domestică prin sugrumare. Retray s-a eliberat din arest după ce a plătit o cauțiune de 25 mii de dolari, dar este cercetat în stare de libertate.

Citeşte şi: Smiley, dezvăluire surprinzătoare pe rețelele de socializare: „E cea mai frumoasă zi”

Citeşte şi: Regina Elisabeta renunță la tradițiile de sărbători din cauza pandemiei. Ce va face Suverana de Crăciun și Revelion

Citeşte şi: Alexandra Bădoi, fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1, s-a căsătorit

Citeşte şi: Cât costă operația de cantopexie pe care Bianca Drăgușanu și-a făcut-o

Incidentul dintre Devin Retray și iubita sa a avut loc la începutul lunii decembrie, în hotelul Hyatt, din apropierea orașului Oklahoma City. Potrivit presei locale, între cei doi a pornit o ceartă serioasă, iar Devin s-ar fi năspustit asupra ei, i-ar fi pus mâna la gură și ar fi încercat să o sugrume.

La locul respectiv a fost chemat un echipaj de poliție, iar iubita actorului a depus o plângere împotriva lui. Polițiștii au constatat că victima avea urme de agresiuni pe corp. Devin a negat acuzațiile care i-au fost aduse, spunând că între ei a avut loc o simplă ceartă în urma căreia s-au despărțit.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter